Årets underviser 2018 ved B-studienævnet, Aalborg Universitet

Pris: Priser, stipendier, udnævnelser

Beskrivelse

Studerende under Studienævnet for Byggeri og Anlæg, Aalborg universitet har nomineret lektor Michal Zbigniew Pomianowski som Årets Underviser 2018. Udvælgelsen var baseret pånominering fra studerende fra følgende kurser:

• Hygrotermiskbygningsfysik(BED 1. semester)
• Ventilationsteknik + Varme- og køleteknik (BED2. semester)
• Energiproducerende- og omformendesystemer (BED3. semester)

Motivation:
Michal formår at præsentere fysikteori på en god måde for studerende. Informationen der bliver givet i undervisningen er langt mere omfattende og inkluderer en praktisk tilgang, end det der bliver lovet i præsentationsmaterialet, derfor er det så meget mere motiverende at deltage hans undervisning. Adskillige BED3-studerende har deltaget i hans kurser med det formål at opnå mere viden omkring energikonverteringssystemer, selv om de havde besluttet ikke at tage eksamen i dette af forskellige årsager. Michal kan svare på næsten alt som de studerende spørger om og går gerne ind i diskussioner om forskellige emner og problemstillinger. Han er meget vidende, ikke kun i emnerne han dækker, men hjælper også med at finde svar til de mere fjernt relaterede emner inden for hans felt. Han giver også indtryk af at være interesseret i hvor meget de studerende lærer og – vigtigst af alt – forstår anvendelsen af den teoretiske viden.
Grad af anerkendelseLokal
OrganisationerB-studienævnet, Aalborg Universitet