Årets underviser 2019 ved B-studienævnet, Aalborg Universitet

Pris: Priser, stipendier, udnævnelser

Beskrivelse

Studerende under Studienævnet for Byggeri og Anlæg, Aalborg universitet har nomineret lektor Jesper Ellerbæk Nielsen som Årets Underviser 2019. Udvælgelsen var baseret på nominering fra studerende fra følgende kurser:

• Experimental Hydrology (Vand og Miljø 8. + 10 sem.)
• Environmental Soil Science and Geostatistics (Vand og Miljø 8. + 10 sem.)
• Advanced Hydrodynamic Modelling and Visualisation (Vand og Miljø 10. sem.)
• Urban Hydroinformatics (Vand og Miljø 10. sem.)

Motivation:
Jesper er god til at lære fra sig og formår at fastholde interessen hos de studerende ved en nærværende og målrettet undervisning. Han har konsekvent givet en god og struktureret undervisning, hvor de studerende er i fokus. På afleverede opgaver har han taget sig god tid til konstruktiv feedback, som kan bruges i det videre forløb.

Til hver kursusgang leverer Jesper en undervisning, som er ud over det forventelige. Han er velforbedret, og der er tydeligt lagt energi og ressourcer i at levere den bedst mulige undervisning. Undervisningen leveres med motivation og engagement, som smitter af på de studerende og forbedrer kvaliteten af undervisningen. Det er tydeligt, at formålet med undervisningen er, at de studerende skal lære og forstå, hvordan undervisningsmaterialet kan bruges i praksis. Dette illustreres med eksempler, som er forståelige, og opgaver, der også kan benyttes i projektarbejdet.

Vi mener, han er en af de bedste undervisere, vi har haft gennem vores tid på instituttet, og han har uden tvivl bidraget positivt til vores uddannelse. Jesper er til en hver tid imødekommende og møder de studerende i øjenhøjde og med forståelse for dem og deres viden.
Grad af anerkendelseLokal
OrganisationerB-studienævnet, Aalborg Universitet