Kommunikation og Sprog Prisen 2017

Pris: Øvrige priser

Beskrivelse

Camilla Kristensen gør en forskel som tillidsrepræsentant for de KS-ansatte på Aalborg Universitet, hvor hun forhandler med stor iver og dygtighed og derfor har hun nu fået KS Prisen 2017.

”Med Camilla har KS’erne fået en særdeles ihærdig, engageret og synlig repræsentant på universitetet. Hun forhandler med stor iver og dygtighed medlemmernes løn i forbindelse med de årlige lønforhandlinger og hun er garanten for, at nyansættelse af KS’ere sker på KS’ overenskomst med optimale lønvilkår. En slagkraftig kommunikation med ledelsen har blandt andet bidraget til, at KS’erne i gennemsnit får samme eller højere løn, sammenlignet med blandt andet DJØF’ere og magistre,” sagde KS-formand Per Lindegaard Hjorth blandt andet, da han på repræsentantskabsmødet i KS den 6. maj overrakte KS Prisen til tillidsrepræsentanten for KS’erne på Aalborg Universitet, Camilla Kristensen.

Camilla Kristensen påtog sig rollen som tillidsrepræsentant for KS’erne på Aalborg Universitet i 2015 efter en årrække, hvor medlemmerne blev repræsenteret af KS’ sekretariat.

Hun har på kort tid skabt et solidt netværk blandt universitetets øvrige tillidsrepræsentanter. Det sikrer at KS’erne bliver hørt, når der udvikles, omstruktureres eller skæres ned på universitetet. Samarbejdet har også ført til, at AC’erne hvert år holder et fælles fagligt arrangement, hvor KS har stået for det første.
”Som TR er Camilla altid velforberedt og i løbende og direkte dialog med KS-kollegerne, hvad enten det gælder løncoaching, omsorgsfuld opbakning i tilfælde af opsigelser eller tilbagevenden fra sygdom. Baglandet plejes også regelmæssigt i forbindelse med faglige og sociale arrangementer for klubbens medlemmer,” sagde formanden endvidere inde Camilla kunne få overrakt blomster og pris.
KS uddeler KS Prisen én gang om året til en person eller en enhed som har gjort en stor og særlig indsats.
”Vi gør det for at fejre aktiviteter og sætte fokus på KS-fagligheden. Der er så mange frivillige i KS der laver et stort stykke arbejde, som vi gerne vil støtte og belønne dem for,” siger KS-formanden.
Grad af anerkendelseNational
Tildelende organisationerKommunikation og Sprog

Tildelt ved begivenhed

BegivenhedstitelRepræsentantskabsmøde
StedForbundet Kommunikation og Sprog, Hauser Plads 20, København K, DanmarkVis på kort
Periode6 maj 2017 → 6 maj 2017