A change for the better? A life course analysis of the housing careers of Somalis and Turks in the Danish housing market

Projektdetaljer

Beskrivelse

Ph.d.-projekt omhandlende tyrkere og somalieres boligkarriere på det danske boligmarked. Formålet med afhandlingen er at undersøge forudsætningerne for og mulighederne for forandring i tyrkere og somalieres boligkarrierer gennem anvendelse af livsforløbsanalyse. Begrebet boligkarriere tilbyder en dynamisk forståelse af boligsituation. En boligkarriere består af forandring mellem boligsituationer og påvirkes i høj grad af forandringer i andre dele af livet. Forandring er således et iboende element i konceptet boligkarriere. At fokusere specifikt på de etniske forskelle i forudsætningerne for og mulighederne for forandring kan øge vores forståelse for de etniske forskelle i boligkarrierer.
Ph.d.en er en del af det nordiske forskningsprojekt NODES (The Nordic Welfare States and the Dynamics and Effects of Ethnic Residential Segregation).
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato15/10/200927/08/2014

Fingerprint

Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.