Aktiviteter pr. år
Projektdetaljer
Beskrivelse
Netværkets mål er at belyse muligheder og barrierer for de nye
fødevarer baseret på bæredygtig produktion af mælkeproteiner via
fermentering. Netværket er et pre-kompetitivt forum på tværs af
videnskaber, brancheorganisationer, virksomheder, forbrugere og
myndigheder. Netværket producerer et ”roadmap” for opbygning af en
dansk cellulær fødevareproduktion med fokus på mælkeproteiner.
fødevarer baseret på bæredygtig produktion af mælkeproteiner via
fermentering. Netværket er et pre-kompetitivt forum på tværs af
videnskaber, brancheorganisationer, virksomheder, forbrugere og
myndigheder. Netværket producerer et ”roadmap” for opbygning af en
dansk cellulær fødevareproduktion med fokus på mælkeproteiner.
Status | Afsluttet |
---|---|
Effektiv start/slut dato | 01/02/2022 → 31/01/2024 |
Samarbejdspartnere
- ProteinFrontiers Aps (leder)
Aktiviteter
- 1 Konferenceoplæg
-
Upcycling of liquid and solid side streams from agricultural and food industry using microbial fermentation
Lübeck, M. (Foredragsholder)
17 mar. 2022Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidrag › Konferenceoplæg
Publikation
- 1 Poster
-
Fungal fermentation for food protein production in upcycled agro-industrial side-streams.
Lübeck, M. & Stephensen Lübeck, P., 2023, s. 544.Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskrift › Poster › Forskning
Fil1086 Downloads (Pure)