Center for Regional Udvikling (CRU)

Projektdetaljer

Beskrivelse

Center for Regional Udvikling samler og videreudvikler central forskningsbaseret viden om regional udvikling og den regionale udviklings betingelser og udformninger i en national, international og global sammenhæng. Projektet understøtter forskning i regional udvikling af relevans for den nordjyske region, og derved øger videngrundlaget for politiske og administrative beslutninger om regional udvikling.
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/02/200831/05/2018

• Vækstforum, AAU

• 1 Konferenceoplæg

CRU seminar om food tourism and regional development

Henrik Halkier (Oplægsholder)

23 sep. 2015

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragKonferenceoplæg

Fil

Projekter

Dansk turismepolitik under forandring

Halkier, H.

<ingen navn>

01/06/2004 → …

Projekter: ProjektForskning

EURODITE

Halkier, H. & MacNeill, S.

<ingen navn>

01/09/200531/08/2010

Projekter: ProjektForskning

• 3 Bidrag til bog/antologi
  • 1 Rapport

Universitet-virksomheds-samarbejde om radikal innovation: Et casestudie om procesfremmende og -hæmmende faktorer

Gertsen, F. & Nielsen, R. N., aug. 2012, Nordjyske Udviklingsperspektiver: -afvikling eller udvikling?. Christensen, J. L. (red.). Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, s. 73-97 24 s. (Nordjyske Udviklingsperspektiver).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Rammer under forandring - Regional erhvervsudviklingspolitik i Region Nordjylland i europæisk perspektiv

Halkier, H. & Bendtsen, S. K., 2008, 41 s. (CRU Analyser).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapport

Åben adgang
Fil
561 Downloads (Pure)

Regional udviklingspolitik: Nordjylland som foregangsregion?

Halkier, H., 2008, Hvad skal Nordjylland leve af?. Christensen, J. L., Nielsen, T. & Linde, L. T. (red.). Aalborg: Center for Regional Udvikling (CRU), Aalborg Universitet, s. 26-37