Danish Research Unit for Industrial Dynamics (DRUID)

Projektdetaljer

Beskrivelse

DRUID er et landsdækkende forskernetværk, som består af forskere primært fra IKE-Gruppen på Aalborg Universitet og Institut for Industriøkonomi og Virksomhedsstrategi på Handelshøjskolen i København. Formålet med netværket er at bidrage til en bedre forståelse af teknisk, institutionel og organisatorisk forandring på virksomhedsniveau, i industrielle netværker og for hele økonomien. Særlig opmærksomhed rettes mod grundliggende nye tendenser såsom den voksende betydning af læring for økonomisk udvikling, den informationsteknologiske revolution, globalisering samt den økonologiske krise.
StatusIgangværende
Effektiv start/slut dato01/08/1995 → …

• 2 Organisering af eller deltagelse i konference
  • 1 Organisering af eller deltagelse i workshop, kursus, seminar eller lignende
  • 1 Medlemskab af udvalg, kommission, råd, nævn, forening, organisation eller lignende

DRUID Academy 2019

Christian Richter Østergaard (Deltager)

16 jan. 201918 jan. 2019

Aktivitet: Deltagelse i faglig begivenhedOrganisering af eller deltagelse i workshop, kursus, seminar eller lignende

DRUID Academy 2018

Christian Richter Østergaard (Deltager) & Kristian Nielsen (Deltager)

17 jan. 201819 jan. 2018

Aktivitet: Deltagelse i faglig begivenhedOrganisering af eller deltagelse i konference

Druid Academy Conference 2017

Christian Richter Østergaard (Arrangør)

18 jan. 201720 jan. 2018

Projekter

• 1 Ph.d.-afhandling

The Network Dynamics of Financing Technological (R-) Evolution: The Case of Technological Change in the Renewable Energy Area

Hain, D., 2015, Aalborg Universitetsforlag. 298 s. (Ph.d.-serien for Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

Åben adgang