Dansk regional erhvervsfremme i europæisk perspektiv / Danish Regional Policy - A European Perspective

Projektdetaljer

Beskrivelse

En løbende undersøgelse af centrale aspekter af dansk regional erhvervsfremme, herunder forholdet mellem de europæiske, nationale, regionale og lokale dimensioner. Støttes af European Policies Research Centre ved University of Strathclyde, Glasgow, Skotland.
    StatusAfsluttet
    Effektiv start/slut dato19/05/201031/12/2012

• 2 Foredrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Restructuring through innovation policy. The case of 1,5 Danish regions

Henrik Halkier (Oplægsholder)
    17 nov. 2011

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Fil

Partnerskab, netværk og regional udvikling

Henrik Halkier (Foredragsholder)
    12 okt. 2010

Projekter

OECD Reviews of Regional Innovation: Central and Southern Denmark 2012

Maguire, K., Marsan, G. A., Nauwelaers, C., Halkier, H., Bjerg, J. & Dubarle, P., 10 aug. 2012, Paris: Organisation for Economic Cooporation and Development, OECD. 236 s. (OECD Review of Regional Innovation).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBog

Denmark: Country report on the objective of social and economic cohesion in the economoic policies of member states

Halkier, H., nov. 2010, The objective of social and economic cohesion in the economoic policies of member states - Final Report part II: Country reports. Glasgow: EPRC/Strathclyde University, s. 47-63 17 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til rapportForskning

IQ-Net Spring 2010: Review of 2007-13 Programme Development in Denmark

Halkier, H., 2010, Vaarst: KatPlan. 4 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapport

Åben adgang