Det elektroniske plaster

Projektdetaljer

Beskrivelse

Formålet med innovationsprojektet er at udvikle og afprøve et trådløst plaster til at sætte på huden. Plasteret kan ved hjælp af sensorer måle biologiske signaler som hjerterytme, puls, iltoptagelse, mv. Konsortiet vil frem mod 2009 udvikle det elektroniske plaster som teknologiplatform, afprøve teknologiplatformens funktionalitet med forskellige sensorer, vurdere anvendelsen af teknologiplatformen for rehabiliteringspatienter samt gennemføre kliniske forsøg med hjertepatienter i samarbejde med Sygehus Vendsyssel i Frederikshavn og Frederikshavn Hjemmesygepleje. Center for Sanse-Motorisk Interaktion ved Aalborg Universitet står for den kliniske afprøvning.

Samarbejdspartnere i konsortiet "Det elektroniske plaster" er Coloplast A/S, RTX Healthcare A/S, Systematic A/S, Silicide ApS, SOS International A/S, Institut for Mikro- og Nanoteknologi, MIC, ved DTU og Dansk Elektronik, Lys & Akustik, DELTA. Projektet er støttet af Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling.

StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/09/200431/12/2010

Finansiering

  • <ingen navn>

Fingerprint

Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.