Drift og vedligehold af SBi-anvisning om Bygningsreglementet

• de Place Hansen, Ernst Jan (Projektleder)
  • Ginnerup, Søren (Projektdeltager)
  • Cornelius, Thomas (Projektdeltager)
  • Sørensen, Lars Schiøtt (Projektdeltager)
  • Bergsøe, Niels Christian (Projektdeltager)
  • Aggerholm, Søren (Projektdeltager)
  • Brandt, Erik (Projektdeltager)
  • Kirkeby, Inge Mette (Projektdeltager)
  • Aagaard, Niels-Jørgen (Projektdeltager)
  • Hoffmeyer, Dan (Projektdeltager)

Projektdetaljer

Beskrivelse

Vedligehold og opdatering af indhold indenfor alle fagområder dækket af SBi-anvisning om Bygningsreglementet (BR), således at denne er ajourført med seneste byggeregler (BR), standarder mv. og forskningsbaseret viden
StatusIgangværende
Effektiv start/slut dato01/10/2008 → …

• 241 Foredrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed
  • 1 Organisering af eller deltagelse i konference

SBi-kursus: Bygningsreglement 2018: Sagsbehandling hos byggemyndigheden

10 mar. 2020

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

SBi-kursus: Bygningsreglement 2018: Ibrugtagning

10 mar. 2020

SBi-kursus: Bygningsreglement 2018: Generel intro til BR18; struktur og indholdsændringer

Anvisning om Bygningsreglement 2018

Hansen, E. J. D. P., Ginnerup, S., Sigbrand, L., Jensen, O. M., Brandt, E., Morelli, M., Buch-Hansen, T. C., Møller, E. B., Kirkeby, I. M., Kragh, J., Aggerholm, S., Wittchen, K. B., Dahl Sørensen, R., Gunnarsen, L. B., Rasmussen, T. V., Aagaard, N. J., Rasmussen, B., Johnsen, K., Bergsøe, N. C. & Sørensen, L. S., 1 sep. 2018, 1. udg. København: Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet. 630 s. (SBi-anvisning; Nr. 272).

Åben adgang

Anvisning om Bygningsreglement 2015

Hansen, E. J. D. P., Ginnerup, S., Stang, B. F. D., Kirkeby, I. M., Buch-Hansen, T. C., Brandt, E., Aagaard, N. J., Sørensen, L. S., Bergsøe, N. C., Rasmussen, B., Hoffmeyer, D., Aggerholm, S., Kragh, J. & Wittchen, K. B., okt. 2017, 3. udg. København: SBi Forlag. 448 s. (SBi-anvisning; Nr. 258).

Anvisning om Bygningsreglement 2015

Hansen, E. J. D. P., Ginnerup, S., Stang, B. F. D., Kirkeby, I. M., Buch-Hansen, T. C., Brandt, E., Aagaard, N. J., Sørensen, L. S., Bergsøe, N. C., Rasmussen, B., Hoffmeyer, D., Aggerholm, S., Kragh, J. & Wittchen, K. B., jan. 2016, 1. udg. København: SBI forlag. 438 s. (SBi-anvisning; Nr. 258).

Presse/medier

Ny udgave af byggereglementet