Projektdetaljer

Beskrivelse

I projektet undersøges fænomenet strategisk partnerskab, som har vundet udbredelse i den danske byggebranche i de seneste år. Strategiske partnerskaber er tidligere blevet fremhævet som en måde at håndtere komplekse problemer i byggeriet på, gennem dyrkelse af
længerevarende samarbejdsrelationer. For at forstå dette nærmere undersøges med afsæt i det strategiske partnerskab mellem Københavns Kommunes bygherreenhed ’Byggeri København’ og konsortiet ’TRUST’: (1) hvordan et strategisk partnerskab dannes og konfigureres, (2) hvordan samarbejdsrelationer opbygges og (3) hvordan kompleksitet håndteres. Bygherreorganisationer og virksomheder i branchen kan bruge beskrivelser og resultater til at opnå viden om strategiske partnerskaber som en ny udbuds- og samarbejdsform, samt få et indblik i arbejdsgange, organisationsudvikling og opbygning af samarbejdsrelationer i strategiske partnerskaber. Projektet er støttet af Innovationsfonden, Realdania og Enemærke og Petersen.

StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/02/201831/01/2021

Samarbejdspartnere

  • Enemærke og Petersen

Emneord

  • Byggeri
  • Strategiske partnerskaber
  • Institutionel teori
  • Hybrid organisationer

Fingerprint

Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.