European and Latin American Consortium for IST Enhanced Continued Education in Environmental Management and Planning (ELAC)

Projektdetaljer

Beskrivelse

ELAC er et EU-projekt, der omfatter partnere fra England, Spanien, Costa Rica, Nicaragua, Mexico og Danmark. Projektets hovedaktiviteter relaterer sig til implementering af en informationssamfundsbaseret mekanisme, der gør det muligt at udvide og udvikle et innovativt multilingvistisk virtuelt læringsmiljø, der giver mulighed for at undersøge passende, innovative og forskellige læringstilgange og metoder. ELAC-projektet kommer til at bygge på erfaringer fra fem andre projekter bl.a. VISCA, VO@NET og EQUEL, og ELAC skal i den sammenhæng fungere som showcase for at demonstrere hvorledes IST (Information Society Technology)-baserede tilgange indenfor universiteter i et multikulturelt miljø og indenfor et multidisciplinært felt kan øge og udvide kvaliteten og adgangen til uddannelse indenfor konteksten af universitetsprogrammer og livslang læring (fortsat professionel udvikling) og kundskabs udbredelse og interaktion med interessenter og det civile samfund. Projektet er støttet af EU-programmet @LIS.
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/01/200330/09/2006

Finansiering

  • EuropeAid - @LIS: Alliance for the Information Society

Fingerprint

Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.