evaluering af Model skoletrivsel for alle

Beskrivelse

Visionen med projekt Model skoletrivsel for alle er at udvikle og udbrede viden, der kan støtte og rådgive skoleledelser over hele landet i at leve op til Sundhedsstyrelsens forebyggelsespakke om mental sundhed på skoleområdet. Det vil sige, at projektet har fokus på, at skoleledelserne skaber handleplaner og implementerer indsatser, så elevernes kognitive, emotionelle og sociale kompetencer styrkes, mobning forebygges og der bliver skabt positive læringsfælleskaber.
For at imødekomme udfordringerne med at fremme mental sundhed i den danske skolepraksis, vil partnerskabet kombinere perspektiver fra forskning, implementeringserfaringer fra praksis og skolernes lovgivne forpligtelser i en helhedsorienteret model.
StatusIgangværende
Effektiv start/slut dato02/01/201831/12/2020