Projektdetaljer

• 1 Organisering af eller deltagelse i workshop, kursus, seminar eller lignende
  • 1 Konferenceoplæg
  • 1 Foredrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Design Thinking, Game Design, and School Subjects: What is the Connection?

Stine Ejsing-Duun (Foredragsholder)

4 okt. 2019

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragKonferenceoplæg

Spilbaseret læring i det 21. århundrede

Stine Ejsing-Duun (Arrangør) & Thorkild Hanghøj (Arrangør)

27 aug. 2018

Aktivitet: Deltagelse i faglig begivenhedOrganisering af eller deltagelse i workshop, kursus, seminar eller lignende

KEYNOTE: “World creation” How might we educate the citizens of the future to be thoughtful creators?

Stine Ejsing-Duun (Foredragsholder)

19 jun. 2018

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

• 4 Konferenceartikel i proceeding
  • 1 Tidsskriftartikel

Spildesign giver meningsfulde udfordringer og fremmer undersøgende pædagogik

Hanghøj, T. & Ejsing-Duun, S., 2020, I : Unge Pædagoger. 81, 1, s. 101-111 11 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Design Thinking, Game Design, and School Subjects: What is the Connection?

Ejsing-Duun, S. & Hanghøj, T., 2019, Proceedings of the 13th International Conference on Game Based Learning, ECGBL 2019. Elbaek, L., Majgaard, G., Valente, A. & Khalid, S. (red.). Reading: Academic Conferences and Publishing International, s. 201-209 9 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceedingForskningpeer review

44 Downloads (Pure)

Developing Design Principles for Game-Related Design Thinking Activities

Hanghøj, T., Krog Skott, C., Nielsen, B. L. & Ejsing-Duun, S., 2019, Proceedings of the 13th International Conference on Game Based Learning, ECGBL 2019. Elbaek, L., Majgaard, G., Valente, A. & Khalid, S. (red.). Academic Conferences and Publishing International, s. 308-316 9 s. (Proceedings of the European Conference on Games-based Learning).

Åben adgang
Fil