’ICT-supported knowledge sharing within organizations characterized by flexible time-, space- and team structure: Patterns of knowledge sharing behavior analyzed at the motivational and operational level’

  • Christiansen, Ellen Tove (Projektdeltager)

Projektdetaljer

Beskrivelse

Projektet drejer sig om eksplorativ udfoldelse af mønsterbeskrivelser baseret på analyser af data fra feltstudier af vidensdeling i politiet i hhv. Danmark og Holland. Forskerne vil i fællesskab fortolke på hinandens data og gennem diskussioner, hvor man låner hinandens blik og analysemetoder, fremanalysere mønstre i vidensdelingsadfærd og udtrykke disse i en kodificeret form. Desuden vil de forsøge at anvende disse kodificeringer i et designprojekt, som den hollandske forskergruppe udfører for hollandsk politi.Støtte: SHF er søgt om støtte til udgifter i forb. med ophold ved Vrije Universiteit i AmsterdamProjektdeltagere: Projektet er et samarbejdsprojekt mellem Ellen Christiansen og Gerrit van der Veer, Cristina Chisalita, og Evelien Kok, Multimedia & Culture Group, Computer Science, Vrije Universiteit, AmsterdamProjektet afrapporteres i artikler.  
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/02/200431/07/2004

Fingerprint

Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.