IFC-modelserver- en platform for integreret informationshåndtering i byggesektoren / IFC-model server- a platform for integrated information handling in the construction industry

• Christiansson, Per, (Projektdeltager)
  • Svidt, Kjeld (Projektdeltager)

Beskrivelse

Forprojekt bevilget af Den Jysk /Fynske IT-korridor under Videnskabsministeriet april 2003. I projektet gennemføres indledende undersøgelser af brugen af modelservere, der anvendes til rettigheds- og versionsstyring af objektorienterede bygningsmodeller, som samtidig anvendes af flere aktører i en byggesag. Deltagere: Arkitektskolen i Aarhus, Aalborg Universitet (Kaj Jørgensen, Per Christiansson, Kjeld Svidt), Byggeriets IT A/S, MT Højgaard A/S, Byggeinformatik, Knud Bindslev Informatik ApS, QualiWare A/S, RAMBØLL A/S, Arkitema A/S, Tocoman Finland.
StatusIgangværende
Effektiv start/slut dato19/05/2010 → …