Projektdetaljer

Beskrivelse

Formålet er at udvikle et undervisnings- og vejledningskoncept, hvor primært 9. semester studerende på tværs af SSH/CREATE kan samarbejde i tværdisciplinære projektgrupper om en PBL-baseret tilgang til at udvikle læringsspildesigns til forskellige interessegrupper, der skal addressere komplekse problemstillinger. Som eksemplificering af projektets koncept skal de studerende arbejde med en konkret case, hvor de skal udvikle et it-støttet spildesign, der kan bruges til at rammesætte diskussioner af etiske dilemmaer på sundhedsuddannelser i samarbejde med pædagogiske konsulenter fra en professionshøjskole (KP).
StatusIgangværende
Effektiv start/slut dato01/04/202431/12/2024

• Aalborg University: 70.000,00 kr.

Fingerprint

Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.