Projektdetaljer
Beskrivelse
Projektets formål er at kortlægge smagsudvikling i svinekød afhængig af kødets råvarekvalitet og tilberedning. Dette gøres med henblik på at kunne forbedre smagen af svinekød og derved sikre, at svinekød betragtes som en naturlig del af et sundt og velsmagende måltid. Som en del af projektet undersøges muligheden af at benytte nyere analyseteknikker som elektronisk tunge og nær-infrarød spektroskopi til detektering af flygtige og ikke-flygtige stoffers betydning for smagen. Projektet udføres i samarbejde med Danmarks Jordbrugsforskning, Slagteriernes Forskningsinstitut, Danske Slagterier og Skt. Petersborg Universitet. (Lars P. Houmøller)
Status | Afsluttet |
---|---|
Effektiv start/slut dato | 01/01/2003 → 01/06/2008 |
Fingerprint
Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.