Projektdetaljer

Beskrivelse

Materialernes indlejrede energi er nu af samme størrelsesorden som driftsenergien for energirenoveringer og nybyggeri. Projektet skaber lettilgængelige redskaber til vurderingen af indlejret energi, så rådgivere og bygherrer kan træffe energirigtige beslutninger tidligt i designprocessen, og dermed reducerer både indlejret energi og driftsenergi i et bæredygtighedsperspektiv.
Kort titelLCA i tidlig design
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/05/201731/12/2018

• LCA
  • Tidlig design
  • LCAbyg
  • Indlejret energi

Aktiviteter

• 12 Organisering af eller deltagelse i workshop, kursus, seminar eller lignende

Workshop 5 - designguide

Kai Kanafani (Deltager)

10 dec. 2018

Aktivitet: Deltagelse i faglig begivenhedOrganisering af eller deltagelse i workshop, kursus, seminar eller lignende

Kursusrække til studerende: LCA i tidlig bygningsdesign

Kai Kanafani (Arrangør) & Regitze Kjær Zimmermann (Arrangør)

5 dec. 2018

Kursusrække til professionelle: LCA i tidlig bygningsdesign

Kai Kanafani (Arrangør) & Regitze Kjær Zimmermann (Deltager)

29 nov. 2018

Det Bæredygtige Element - Produktprisen

Kanafani, Kai (Modtager), Sørensen, Christian Grau (Modtager), Birgisdottir, Harpa (Modtager), Zimmermann, Regitze Kjær (Modtager), Rasmussen, Freja Nygaard (Modtager), Eberhardt, Leonora Charlotte Malabi (Modtager) & Andersen, Camilla Marlene Ernst (Modtager), 30 okt. 2019

Pris: Forsknings- uddannelses og innovationspriser

Projekter

Smidiggørelse af LCA i tidlige designfaser

Rasmussen, F. N. & Birgisdottir, H.

01/05/201730/04/2018

Projekter: ProjektForskning

• 2 Konferenceartikel i proceeding
  • 1 Andet bidrag

Early Design Stage Building LCA using The LCAbyg Tool: New Strategies For Bridging The Data Gap

Kanafani, K., Zimmermann, R. K., Rasmussen, F. N. & Birgisdottir, H., sep. 2019, Conference Proceedings: Sustainable Built Environment D-A-CH Conference 2019 (SBE19 Graz): Transition towards a net zero carbon built environment. Passer, A., Lützkendorf, T., Habert, G., Kromp-Kolb, H. & Monsberger, M. (red.). 1 udg. IOP Publishing, Bind 323. s. 1-9 9 s. 012117. (IOP Conference Series: Earth and Environmental Science, Bind 323).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceedingForskningpeer review

Fil
  • 20 Downloads (Pure)

Early Design Stage Building LCA using the LCAbyg tool: Comparing Cases for Early Stage and Detailed LCA Approaches

Zimmermann, R. K., Kanafani, K., Rasmussen, F. N. & Birgisdottir, H., sep. 2019, Conference Proceedings: Sustainable Built Environment D-A-CH Conference 2019 (SBE19 Graz): Transition towards a net zero carbon built environment. Passer, A., Lützkendorf, T., Habert, G., Kromp-Kolb, H. & Monsberger, M. (red.). 1 udg. IOP Publishing, Bind 323. s. 1-9 9 s. 012118. (IOP Conference Series: Earth and Environmental Science, Bind 323).

Fil
    1 Citationer (Scopus)
    71 Downloads (Pure)

LCA i tidlig bygningsdesign: Introduktion til metoden og eksempler på miljøprofiler

Kanafani, K., Zimmermann, R. K., Birgisdottir, H. & Rasmussen, F. N., feb. 2019, 30 s. Kbh. : Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet.

Publikation: AndetAndet bidragFormidling