Local Innovation in Social and Employment Services.

Projektdetaljer

Beskrivelse

LISES er et fireårigt forskningsprojekt finansieret af Innovationsfonden, som bliver gennemført af Aalborg Universitet i tæt samarbejde med Holstebro og Herning kommuner samt KL.

Projektet tager udgangspunkt i den store udfordring, som Danmark og andre vestlige lande har med at øge arbejdsmarkedsdeltagelsen for de mest sårbare ledige. Det er målet, at udvikle nye og innovative løsninger på beskæftigelsesudfordringen, som kan implementeres og testes undervejs i projektperioden.

I modsætning til megen forskning er ambitionen for LISES-projektet , at vidensudviklingen foregår i tæt sammenspil mellem forskergruppen fra Aalborg universitet og ledere og medarbejder i Herning og Holstebro kommune, således at praktikerne er medskabere af de løsninger, som de skal implementere.

LISES visioner:

- At udvikle nye og innovative løsninger, som kan afprøves og kvalificeres i den konkrete praksis i kommunerne
- At bidrage til udviklingen af de deltagende organisationer og den offentlige debat ved formidling af resultaterne
- At bidrage til national og international forskning ved udarbejdelse af videnskabelige artikler, rapporter og afholdelse af konferencer på baggrund af projektets resultater

Se mere her: https://lisessite.wordpress.com
Kort titelLISES-projektet
AkronymLISES
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/03/201602/03/2020

Samarbejdspartnere

  • KL
  • Holstebro Kommune
  • Herning Kommune

Fingerprint

Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.