Madklub på Kollegiet

Projektdetaljer

Beskrivelse

Forskningsprojektet skal i regi af Måltidspartnerskabet sammen med Hotel- og Restaurantskolen, fire kollegier i Storkøbenhavn og fire REMA-butikker gennemføre et interventionsstudie, der vil uddanne ”madlavnings- ambassadører” og gennemføre fællesspisninger på kollegierne. Formålet er at stimulere madlavningslyst, råvarekendskab, tilberedningskompetencer og fællesspisning blandt unge, for derigennem dels at bidrage til Måltidspartnerskabets indsats for at vi spiser sundere måltider i fremtidens Danmark og dels AAU’s interesse i at tilvejebringe indsigt til brug for undervisning, fortsat forskning og national og international formidling.
AkronymMpK
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/08/201631/01/2018

Emneord

  • mad og måltider
  • mad og måltidspolitik
  • unge og mad
  • Maddannelse
  • Måltid
  • måltidsfællesskaber
  • kollegier
  • madlavningskompetencer
  • commensality