MOFISH: Multiple Objectives in the Management of EU Fisheries

Projektdetaljer

Beskrivelse

The overall aim of this project was to develop and analyse the actual objective structure present within EU fisheries management from the perspectives of the different interest groups, including associated priorities perceived. The project was an EU-funded study implemented by a partnership consisting of Centre for Economics and Management of Aquatic Resources (CEMARE), UK, Centre de Droit et Economie de la Mer (CEDEM), France, Modelization Economica y Matematica de Pesquerias (MEMPES), Spain, Danish Institute of Agricultural and Fisheries Economics (SJFI), Denmark and IFM.

Coordinator: CEMARE, University of Portsmouth
AkronymMOFISH
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/01/200031/12/2002

• EU 5th Framework Programme

Fingerprint

Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.