Protection of Power Electronically Interfaced LV Distributed Generation Networks

  • Chen, Zhe (Projektdeltager)
  • Su, Chi (PI (principal investigator))

Projektdetaljer

Beskrivelse

Mange små distribuerede generationsenheder (DG) er ved at blive installeret i lavspændings-systemer, såsom kraftvarme, små vindmøller, PV systemer og forskellige belastninger, som inkluderer varmepumper. Disse anlæg ændrer det konventionelle system, hvor strømmen bliver transporteret i en retning fra HV-niveau ned til belastninger på MV/LV niveau. Ændringer i elsystemets struktur medfører mange nye spørgsmål, der skal behandles. Anvendelsen af decentral produktion (DG) har mange fordele, med tekniske, økonomiske og miljømæssige aspekter, såsom mere økonomiske, pålidelige, bekvemme og renere energiforsyning til forbrugerne.

Det store antal af Distributed Generation af vedvarende energi integreret i elsystemet og den brede anvendelse af effektelektronik som grænsefladeenheder præsenterer en lang række udfordringer, især beskyttelse og kontrol under og efter elektriske systemfejl, fordi elektricitetsflow og den kortslutningsstrøm varierer med DG’ernes driftstilstand.

Projektets mål er at udvikle beskyttelse og post-fejl kontrol til kommende DG-systemer, og de vigtigste originale resultater forventes at være:

• Viden om funktioner i distribuerede generationssystemer med et stort antal vedvarende energi generationsenheder og effektelektroniske grænsefladeenheder
• Modeller af kommende distribuerede generation af systemer,
• Omkostningseffektiv og pålidelige kommunikations-teknologier til støtte for DG’ernes beskyttelse- og kontrolstrategier
• Simuleringsmodeller til integration af effekt- og kommunikationssystemer
• Intelligent elsystemsbeskyttelsesmetode baseret på multi-agent koncept i de distribuerede generation af systemer
• Kontrol strategier til systemgendannelse for at minimere skader og gener.
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/11/201101/11/2014

Fingerprint

Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.