Aktiviteter pr. år
Projektdetaljer
Beskrivelse
The Project is carried out in collaboration with the Danish Technological University (DTU) and funded by the Danish Fund for Innovation (Innovationsfonden)
Akronym | PROVIDE |
---|---|
Status | Afsluttet |
Effektiv start/slut dato | 01/09/2017 → 30/12/2022 |
Samarbejdspartnere
- Technical University of Denmark (Medansøger) (leder)
FN's verdensmål
I 2015 blev FN-landene enige om 17 verdensmål til at bekæmpe fattigdom, beskytte planeten og sikre velstand for alle. Dette projekt bidrager til følgende verdensmål:
Fingerprint
Aktiviteter
-
Foods (Tidsskrift)
Gregersen Echers, S. (Fagfællebedømmer)
6 sep. 2022Aktivitet: Redaktionelt arbejde og fagfællebedømmelse › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
Food Hydrocolloids (Tidsskrift)
Gregersen Echers, S. (Fagfællebedømmer)
5 sep. 2022Aktivitet: Redaktionelt arbejde og fagfællebedømmelse › Peer reviewer/fagfællebedømmer af manuskripter › Forskning
-
A potent peptide emulsifier from potato storage proteins and its natural isoforms: Insight into the structure/function relationship of amphipathic, α-helical peptide emulsifiers, their targeted release, and applicability.
Gregersen, S. (Foredragsholder)
12 apr. 2022Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidrag › Konferenceoplæg
Priser
-
1st place, 2018 AAU PhD/PostDoc Science Slam
Gregersen, S. (Modtager), 9 nov. 2018
Pris: Konferencepriser
Projekter
- 1 Afsluttet
-
Q-BIOPEP: KVANTIFICERING AF BIOAKTIVE FØDEVAREPEPTIDER FRA KARTOFFELPROTEIN
Gregersen, S. (CoPI), Wimmer, R. (PI (principal investigator)) & Abdul Khalek Gharzeddine, N. (Projektdeltager)
Karl Pedersen og Hustrus Industrifond
15/06/2021 → 14/06/2024
Projekter: Projekt › Forskning
Publikation
-
A homo-FRET assay for patatin-specific proteolytic activity
Christensen, L. F., Overgaard, M. T., Hansen, E. B. & Gregersen Echers, S., 15 jan. 2025, I: Food Chemistry. 463, 141105.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › peer review
Åben adgang -
A Homo-Fret Assay for Patatin-Specific Proteolytic Activity
Christensen, L. F., Overgaard, M. T., Hansen, E. B. & Gregersen, S., 13 mar. 2024, SSRN: Social Science Research Network.Publikation: Working paper/Preprint › Preprint
Åben adgang -
Screening for Metal Chelating Activity in Potato Protein Hydrolysates Using Surface Plasmon Resonance and Peptidomics
Bjørlie, M., Hartmann, J. C., Rasmussen, L. H., Yesiltas, B., Sørensen, A.-D. M., Echers, S. G. & Jacobsen, C., 2 feb. 2024, Preprints.org, 20 s.Publikation: Working paper/Preprint › Preprint
Åben adgangFil
Presse/medier
-
How proteins can be extracted from red seaweed sustainably
Gregersen, S. & Overgaard, M. T.
30/04/2021
1 element af Mediedækning
Presse/medie
-
Preserving emulsions with plant-based antioxidants
Gregersen, S. & Overgaard, M. T.
05/04/2021
1 element af Mediedækning
Presse/medie
Forskningsdatasæt
-
Gigartina pilot scale protein extract BUP
Gregersen Echers, S. (Ophavsperson), Abdul Khalek Gharzeddine, N. (Ophavsperson) & Overgaard, M. T. (Ejer), PRoteomics IDEntifications Database (PRIDE), 26 sep. 2022
DOI: 10.6019/PXD034435
Datasæt
-
E.denticulatum Quant Method Validation
Gregersen, S. (Ophavsperson), Mendeley Data, 6 dec. 2021
DOI: 10.17632/c8hkst76t4.1, https://data.mendeley.com/datasets/c8hkst76t4
Datasæt
-
E.denticulatum quant BUP
Gregersen, S. (Ophavsperson), Mendeley Data, 10 okt. 2021
DOI: 10.17632/y4kmnb3tvx.2, https://data.mendeley.com/datasets/y4kmnb3tvx
Datasæt