Protein valorization through informatics, hydrolysis, and separation

• Gregersen, Simon (PI (principal investigator))
  • Overgaard, Michael Toft (Projektansøger)
  • Hansen, Egon Bech (Projektleder)
  • Bang-Berthelsen, Iben (Projektkoordinator)
  • Jacobsen, Charlotte (PI (principal investigator))
  • García Moreno, Pedro Jesús (PI (principal investigator))
  • Marcatili, Paolo (PI (principal investigator))

Projektdetaljer

Beskrivelse

Goal: How to take waste products from the agricultural and fermentation industry and turn it into a valuable resource. Our goal is take the crude proteome for waste products, characterize it, and find applications for embedded peptides in other industries such as food/feed and pharma.

The Project is carried out in collaboration with the Danish Technological University (DTU) and funded by the Danish Fund for Innovation (Innovationsfonden)
AkronymPROVIDE
StatusIgangværende
Effektiv start/slut dato01/09/201730/09/2022

Finansiering

• Department of Chemistry and Bioscience, Faculty of Engineering and Sciences , Aalborg University , Aalborg , Denmark.: 500,00 kr.

Fingerprint

Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.