Robots, Art, People and Performance

• Jochum, Elizabeth (PI (principal investigator))
  • Heath, Damith (PI (principal investigator))
  • Vlachos, Evgenios (CoI (co-investigator))

Projektdetaljer

Beskrivelse

The RAPP Lab is a collaboration between Damith Herath (University of Canberra), Elizabeth Ann Jochum (Aalborg University, Denmark) and Robological. In a series of workshops, we explore the aesthetics of humans interacting with robots. The next exploration is with two Sydney based artists, Marian Abboud (Media Artist) and Vicki Van Hout (Indigenous Choreographer) in collaboration with CoLABS.
Kort titelAn Exploratory Study on Human Robot Interaction
AkronymRAPP Lab
StatusIgangværende
Effektiv start/slut dato01/11/2016 → …

• Helsefonden: kr 350.000,00

Fingerprint Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.

• Publikation

• 1 Konferenceartikel i proceeding

Tonight We Improvise! Real-time tracking for human-robot improvisational dance

Jochum, E. & Derks, J., okt. 2019, MOCO '19: Proceedings of the 6th International Conference on Movement and Computing. Association for Computing Machinery, 11 s. 7