Projektdetaljer

Beskrivelse

Aalborg Universitet skal arbejde sammen med antennespecialisterne fra Molex' forskningsafdeling i Nørresundby og Infineon Technologies’ danske hovedkvarter i Aalborg, som har stor ekspertise i kommunikation via radiofrekvenser (RF).

Den fjerde part er det amerikanske selskab WiSpry, der er en af verdens førende producenter af RF-tunere. WiSpry har hovedkvarter i Californien, men etablerer i forbindelse med projektet en helt ny forsknings- og udviklingsafdeling i Aalborg.

Mere fleksibel radio-teknologi vil give morgendagens mobile apparater maksimal ydeevne på mindre plads til en lavere pris.

Målet er at udvikle en teknologiplatform til næste generations antenne- og RF-løsninger.

Platformen skal føre til markante reduktioner i størrelse, pris og strømforbrug. Nås dette, forøger parterne deres kompetencer inden for smarte antenner og RF løsninger og forbedrer samtidig deres konkurrenceevne på et benhårdt globalt marked.

Udviklingen af RF og antenne har indtil nu været adskilt og ført til løsninger, der ikke er optimale. Projektet samler for førte gang de førende eksperter inden for begge verdener. Det åbner muligheder for at tænke anderledes og løse de store tekniske udfordringer, som næste generations smarte antenner udgør.

StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/07/201030/06/2014