Spring til hovednavigation
Spring til søgning
Spring til hovedindhold
Aalborg Universitets forskningsportal Hjem
Dansk
English
Hjem
Profiler
Projekter
Publikationer
Aktiviteter
Forskningsenheder
Faciliteter
Presse/medier
Priser
Forskningsdatasæt
Impacts
Søg efter ekspertise, navn eller tilknytning
SpisVel Markedsudvikling af velsmagende, sunde og bæredygtige måltider på spisesteder
Jørgensen, Michael Søgaard
(Projektdeltager)
Bæredygtigt Design og Omstilling
Center for Design, Innovation og Bæredygtig Omstilling
Institut for Bæredygtighed og Planlægning
Vis
Fingerprint
Publikationer
(4)
Publikation
Publikationer pr. år
2014
2014
2015
2015
3
Working paper
1
Konferenceartikel i proceeding
Publikationer pr. år
Publikationer pr. år
3 resultater
Publikationsår, titel
(faldende)
Publikationsår, titel
(stigende)
Titel
Type
Filter
Working paper
Søgeresultater
2015
Hjælper du miljøet ved at spise sundere fastfood? Analyser af produkter udviklet under SpisVel projektet i forhold til traditionel fastfood
Lassen, A. D.
,
Rasmus, J.
&
Jørgensen, M. S.
,
2015
,
DTU Fødevareinstituttet
,
s. 1-6
,
6 s.
Publikation
:
Working paper/Preprint
›
Working paper
›
Forskning
Åben adgang
Fil
Mange
100%
Fast Foods
100%
Men
100%
Fast Food
100%
106
Downloads (Pure)
Integration af hensyn til sundhed, miljø og økonomi i udvikling af produkter til spisesteder: - erfaringer fra projekt SpisVel
Jørgensen, M. S.
,
2015
,
Bæredygtig Design og Omstilling, Institut for Planlægnng, AAU
,
16 s.
Publikation
:
Working paper/Preprint
›
Working paper
›
Forskning
Åben adgang
Fil
60
Downloads (Pure)
2014
Design-kriterier for udvikling af miljømæssigt mere bæredygtig mad til spisesteder
Jørgensen, M. S.
&
Werther, M. N.
,
2014
,
3 udg.
,
Center for Design, Innovation og Bæredygtig Omstilling
,
8 s.
Publikation
:
Working paper/Preprint
›
Working paper
›
Forskning
Fil
Eating Out
100%
Guidelines
100%
Meals (Products)
50%
214
Downloads (Pure)