<strong>SAUCE - Schools At University for Climate and Energy</strong>

Projektdetaljer

Beskrivelse

This project will develop an interactive and interdisciplinary programme for elementary and secondary eduction. The programme aims at raising the awareness of the pupils of the core topics of climate change and sustainable energy use.
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/09/200831/08/2011

• <ingen navn>

Publikation

Learning for a sustainable future: Schools at University for Climate and Energy The SAUCE Publishable Report

Bidragets oversatte titel: Vi lærer om en bæredygtig fremtid: SAUCE rapportPiening, A., Watts, N., Arentsen, M., Bointner, R., Braun-Wanke, K., Budde Christensen, T., Coombes, M., Duchkowitsch, M., Grunwald, A., Kjaer, T., Kupfer, J. T. & Sulga, D., 2011, 72 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapport

12 Citationer (Scopus)
1146 Downloads (Pure)

Vi lærer om en bæredygtig fremtid: Elevuniversitet om klima og energy- Skoleelever går på universitetet SAUCE håndbogen

Bointner, R., Duchkowitsch, M., Kranzl, L., Braun-Wanke, K., Piening, A., Watts, N., Grunwald, A. (red.), Wanke-Braun, K., Energiplanlægningsgruppen, Budde Christensen, T. (red.) & Kjær, T. (red.), okt. 2011, 24 s.

Publikation: AndetAndet bidragFormidling

244 Downloads (Pure)

Vi lærer om en bæredygtig fremtid: Skoleelever går på universitetet og lærer om klima og energi - SAUCE praksisbrochure

Braun-Wanke, K., Budde Christensen, T., Mourits, S., Duchkowitsch, M., Ernsteins, R., Sulga, D., Grunwald, A., Henriksen, L., R. Kotzebue, J., Watts, N., Bointner, R. (red.), Braun-Wanke, K. (red.), Göldner, L. (red.), Piening, A. (red.), Energiplanlægningsgruppen & Henriksen, L. (red.), okt. 2011, 31 s.

Publikation: AndetAndet bidragFormidling

440 Downloads (Pure)