Projektdetaljer

Beskrivelse

Formålet med projektet er at arbejde med udvikling, implementering og markedsføring af digitale interaktive oplevelsesprodukter samt udvikling af virksomheder og virksomhedsnetværk inden for oplevelsesøkonomi og digitale kulturprodukter.

I hver region etableres der subklynger af virksomheder, forskningsinstitutioner og uddannelsesinstitutioner ud fra regionale styrkeområder og kompetencer inden for digitale interaktive medier og oplevelsesprodukter. På basis af disse regionale klynger etableres der et fælles interskandinavisk KASK-cluster for interaktive digitale medier bundet sammen af både virtuelle vidensplatforme og fysiske møder og netværksaktiviteter, der understøtter samarbejdet og synergien mellem de enkelte regioner og clustre.

 

Digitale, interaktive medieprodukter omfatter her både computerspil, animation, filmproduktion, edutainment, elæring, Virtual Reality, 3D-visualisering mv. Der tages udgangspunkt i FUNK-modellen, der er baseret på Forskning, Uddannelse, Näring/Erhvervsliv og Kultur. Metodisk vil projektet basere sig på brugerdreven/markedsdreven innovation, brugercentreret design, indholdsdreven teknologi og clusterdannelse.

StatusIgangværende
Effektiv start/slut dato19/05/2010 → …

Finansiering

  • <ingen navn>