Studier i Henrik af Letlands krønike (ca. 1227)

Projektdetaljer

Beskrivelse

Der er tale om et fortløbende projekt, der indebærer en række studier i forskellige aspekter af denne latinsk-sprogede middelalderkrønike, som er at regne for den mest betydningsfulde fremstilling af kristningsprocessen i Baltikum. Projektet har genereret artikler på dansk og engelsk om netop kristningsprocessen i Baltikum generelt og specielt. Artiklern fremgår af min publikationsliste.
    StatusAfsluttet
    Effektiv start/slut dato19/05/201001/10/2019

• <ingen navn>

Fingerprint Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.

• Publikation

• 4 Bidrag til bog/antologi
    • 4 Encyclopædiartikel
    • 1 Bog

Sterile Monsters? Henry of Livonia and the Orthodox Church

Nielsen, T. K., 2009, The Clash of Cultures on the Medieval Baltic Frontier. Murray, A. V. (red.). Ashgate, s. 227-252 25 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Christian, Bishop of Prussia (d. 1244)

Bidragets oversatte titel: Christian, biskop af Preussen (død 1244)Nielsen, T. K., 2006, The Crusades: An Encyclopedia. Murray, A. V. (red.). Santa Barbara, California: ABC-CLIO, s. 252 2 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingEncyclopædiartikelForskning

Estonia, Duchy of

Bidragets oversatte titel: Estland, HertugdømmetNielsen, T. K. & Schmidt, I. M. F., 2006, The Crusades. An Encyclopedia. 1. udg. Santa Barbara, California: ABC-CLIO, Bind 2. s. 411-414 4 s.