Tele-Education in Aerospace and Mechatronics using a Virtual International Laboratory

Projektdetaljer

Beskrivelse

Formålet med dette EU-projekt er at udvikle virtuelle laboratorier ved anvendelse af moderne multimedie og telematik teknologier. Hver deltagende partner bidrager med et laboratorie eksperiment inden for rumfart eller mekatronik. Udvekslingsstuderende fra de forskellige deltagende forskningsgrupper udvikler laboratorierne på gæsteuniversiteterne, og på hvert universitet er der en større gruppe studerende, der udfører fjern-eksperimenter ved anvendelse af de virtuelle laboratorier. Der er studenterudveksling mellem EU og Canada. (R. Wisniewski; K. Schilling, FH Weingarten-Ravensburg; G.M.T. D'Eleuterio, University of Toronto; G. Bertoni, University of Bologna; J. de Lafontaine, University of Sherbrooke; I. Sharf, University of Victoria)
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato19/05/201018/05/2013