Projektdetaljer

Beskrivelse

Carlsberg foundation travel grant to work with Bruno Latour for a year at the SciencesPo médialab in Paris.
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/08/201301/08/2015

• Carlsbergfondet

Fingerprint Udforsk forskningsemnerne, som dette projekt berører. Disse etiketter er oprettet på grundlag af de underliggende bevillinger/legater. Sammen danner de et unikt fingerprint.

• Aktiviteter

• 1 Konferenceoplæg
    • 1 Gæsteophold ved andre institutioner

EASST

Anders Kristian Munk (Oplægsholder)

17 sep. 201419 sep. 2014

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragKonferenceoplæg

SciencesPo médialab

Anders Kristian Munk (Gæsteforsker)

1 aug. 20131 aug. 2015

Aktivitet: Gæsteophold ved andre institutioner

Publikation

Actor-Network versus Network Analysis versus Digital Networks: Are We Talking about the Same Networks?

Venturini, T., Munk, A. K. & Jacomy, M., 7 maj 2019, Digital STS: A Field Guide for Science & Technology Studies. Vertesi, J. & Ribes, D. (red.). Princeton, New Jersey, USA: Princeton University Press, s. 510-524

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Åben adgang
  • Ator-rede versus Análise de Redes versus Redes Digitais: Falamos das mesmas redes?

Tommaso, V., Munk, A. K. & Jacomy, M., maj 2019, I : Galaxia: Revista do Programa de Pós-Graduação em Comunicação e Semiótica. 38, s. 5-27 22 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Data Sprints: A Collaborative Format in Digital Controversy Mapping

Munk, A. K., Tommaso, V. & Meunier, A., 7 maj 2019, Digital STS: A Field Guide for Science & Technology Studies. Vertesi, J. & Ribes, D. (red.). Princeton, New Jersey, USA: Princeton University Press, s. 472-496 24 s.