Aktiviteter pr. år
Aktiviteter
- 7 resultater
Søgeresultater
-
Græs4Food – udvikling af en membranproces til raffinering af højkvalitets fødevareprotein fra køvergræs og lucerne.
Mette Lübeck (Foredragsholder)
9 dec. 2020Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidrag › Konferenceoplæg
-
Thermo Fisher Scientific: The Power of Omics
Simon Gregersen (Deltager)
13 okt. 2020 → 15 okt. 2020Aktivitet: Deltagelse i faglig begivenhed › Organisering af eller deltagelse i workshop, kursus, seminar, udstilling eller lignende
-
Virtual 1st Global Plant-Based Foods & Protein Research Conference
Simon Gregersen (Deltager)
7 okt. 2020 → 8 okt. 2020Aktivitet: Deltagelse i faglig begivenhed › Organisering af eller deltagelse i konference
-
Grass! A delicious plant where tasty protein can be recovered by membrane filtration and used for food.
Christian Holt (Foredragsholder), Malene Heilskov Veje (Andet), Anders Kjær Jørgensen (Andet), Mette Lübeck (Andet), Peter Stephensen Lübeck (Andet) & Mads Koustrup Jørgensen (Andet)
1 dec. 2021Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidrag › Konferenceoplæg
-
Græsprotein - skal vi spise køernes mad? Proteiner fra græs – et dansk alternativ til soja.
Mette Lübeck (Foredragsholder)
22 apr. 2021Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidrag › Foredrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed
-
Proteiner fra grøntafgrøder – et dansk alternativ til soja
Mette Lübeck (Foredragsholder)
13 jan. 2021Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidrag › Konferenceoplæg
-
Upcycling of liquid and solid side streams from agricultural and food industry using microbial fermentation
Mette Lübeck (Foredragsholder)
17 mar. 2022Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidrag › Konferenceoplæg