Aktiviteter pr. år
Aktiviteter
- 4 resultater
Søgeresultater
-
Græs4Food – udvikling af en membranproces til raffinering af højkvalitets fødevareprotein fra køvergræs og lucerne.
Mette Lübeck (Foredragsholder)
9 dec. 2020Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidrag › Konferenceoplæg
-
Grass! A delicious plant where tasty protein can be recovered by membrane filtration and used for food.
Christian Holt (Foredragsholder), Malene Heilskov Veje (Andet), Anders Kjær Jørgensen (Andet), Mette Lübeck (Andet), Peter Stephensen Lübeck (Andet) & Mads Koustrup Jørgensen (Andet)
1 dec. 2021Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidrag › Konferenceoplæg
-
Proteiner fra grøntafgrøder – et dansk alternativ til soja
Mette Lübeck (Foredragsholder)
13 jan. 2021Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidrag › Konferenceoplæg
-
Upcycling of liquid and solid side streams from agricultural and food industry using microbial fermentation
Mette Lübeck (Foredragsholder)
17 mar. 2022Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidrag › Konferenceoplæg