Udvikling af vidensnotat og inspirationsmateriale om implementering af samfundsrelevante problemstillinger i naturvidenskabsundervisningen i gymnasieskolen

Projektdetaljer

Det konkrete formål med STUK-projektet er:
●At understøtte lærerne med viden om brugen af samfundsrelevante problemstillinger i undervisningen i de naturvidenskabelige fag.
●At understøtte naturvidenskabskoordinatorerne i at skabe et samarbejde i faglige praksisfællesskaber lokalt på deres egen skole om implementering af samfundsrelevante problemstillinger i undervisningen.
●At understøtte et længerevarende arbejde med at skabe en fælles identitet for de naturvidenskabelige fag i gymnasiet gennem arbejde med problemstillinger, som fx formuleret i FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.
Kort titelSamfundsrelevante problemstillinger i naturvidenskabsundervisningen
StatusIgangværende
Effektiv start/slut dato01/10/201901/04/2021