ÅRSRAPPORT 2017: AAU ARCTIC

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Resumé

AAU Arctic blev startet i 2016 som en tværgående platform for forskere på Aalborg Universitet, der arbejder med Arktis og arktiske spørgsmål. Inspirationen til initiativet var AAU-strategien Viden for Verden, der fokuserer på videnskabelig excellence, tværfaglig og intensivt vidensamarbejde med det øvrige samfund – og så naturligvis en voksende mængde arktiske projekter, fra sundheds- og ingeniørvidenskab til planlægning, samfundsvidenskab og kulturstudier.
OriginalsprogDansk
ForlagAalborg Universitet
Antal sider50
StatusUdgivet - 1 maj 2018
BegivenhedAAU Arctic Årsmøde 2017 - Aalborg, Aalborg, Danmark
Varighed: 6 okt. 20176 okt. 2017

Seminar

SeminarAAU Arctic Årsmøde 2017
LokationAalborg
LandDanmark
ByAalborg
Periode06/10/201706/10/2017

Bibliografisk note

Siden etableringen af AAU Arctic er udviklingen gået stærkt: Den interne organisation på tværs af fakulteterne er kommet på plads, faglige aktiviteter er blevet udviklet på kryds og tværs af traditionelle skillelinjer, der er blevet hjemtaget nye eksterne bevillinger til en lang række projekter, og vidensamarbejdet med det øvrige samfund er blevet styrket.

Årsrapport 2017 giver et overblik over de mangfoldige initiativer og aktiviteter i den forløbne tid – for at gøre status naturligvis og for at inspirere til nye projekter og samarbejder.

Emneord

  • Grønland
  • Arctic
  • Forskningsformidling
  • Videnskab

Citer dette

@book{4b822313e6c043ba9b4247d3690651ac,
title = "{\AA}RSRAPPORT 2017: AAU ARCTIC",
abstract = "AAU Arctic blev startet i 2016 som en tv{\ae}rg{\aa}ende platform for forskere p{\aa} Aalborg Universitet, der arbejder med Arktis og arktiske sp{\o}rgsm{\aa}l. Inspirationen til initiativet var AAU-strategien Viden for Verden, der fokuserer p{\aa} videnskabelig excellence, tv{\ae}rfaglig og intensivt vidensamarbejde med det {\o}vrige samfund – og s{\aa} naturligvis en voksende m{\ae}ngde arktiske projekter, fra sundheds- og ingeni{\o}rvidenskab til planl{\ae}gning, samfundsvidenskab og kulturstudier.",
keywords = "Greenland, Arctic, Gr{\o}nland, Arctic, Forskningsformidling, Videnskab",
author = "Bj{\o}rst, {Lill Rastad}",
editor = "Hansen, {Anne Merrild}",
note = "Siden etableringen af AAU Arctic er udviklingen g{\aa}et st{\ae}rkt: Den interne organisation p{\aa} tv{\ae}rs af fakulteterne er kommet p{\aa} plads, faglige aktiviteter er blevet udviklet p{\aa} kryds og tv{\ae}rs af traditionelle skillelinjer, der er blevet hjemtaget nye eksterne bevillinger til en lang r{\ae}kke projekter, og vidensamarbejdet med det {\o}vrige samfund er blevet styrket. {\AA}rsrapport 2017 giver et overblik over de mangfoldige initiativer og aktiviteter i den forl{\o}bne tid – for at g{\o}re status naturligvis og for at inspirere til nye projekter og samarbejder.",
year = "2018",
month = "5",
day = "1",
language = "Dansk",
publisher = "Aalborg Universitet",

}

ÅRSRAPPORT 2017 : AAU ARCTIC. / Bjørst, Lill Rastad; Hansen, Anne Merrild (Redaktør).

Aalborg Universitet, 2018. 50 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - ÅRSRAPPORT 2017

T2 - AAU ARCTIC

AU - Bjørst, Lill Rastad

A2 - Hansen, Anne Merrild

N1 - Siden etableringen af AAU Arctic er udviklingen gået stærkt: Den interne organisation på tværs af fakulteterne er kommet på plads, faglige aktiviteter er blevet udviklet på kryds og tværs af traditionelle skillelinjer, der er blevet hjemtaget nye eksterne bevillinger til en lang række projekter, og vidensamarbejdet med det øvrige samfund er blevet styrket. Årsrapport 2017 giver et overblik over de mangfoldige initiativer og aktiviteter i den forløbne tid – for at gøre status naturligvis og for at inspirere til nye projekter og samarbejder.

PY - 2018/5/1

Y1 - 2018/5/1

N2 - AAU Arctic blev startet i 2016 som en tværgående platform for forskere på Aalborg Universitet, der arbejder med Arktis og arktiske spørgsmål. Inspirationen til initiativet var AAU-strategien Viden for Verden, der fokuserer på videnskabelig excellence, tværfaglig og intensivt vidensamarbejde med det øvrige samfund – og så naturligvis en voksende mængde arktiske projekter, fra sundheds- og ingeniørvidenskab til planlægning, samfundsvidenskab og kulturstudier.

AB - AAU Arctic blev startet i 2016 som en tværgående platform for forskere på Aalborg Universitet, der arbejder med Arktis og arktiske spørgsmål. Inspirationen til initiativet var AAU-strategien Viden for Verden, der fokuserer på videnskabelig excellence, tværfaglig og intensivt vidensamarbejde med det øvrige samfund – og så naturligvis en voksende mængde arktiske projekter, fra sundheds- og ingeniørvidenskab til planlægning, samfundsvidenskab og kulturstudier.

KW - Greenland

KW - Arctic

KW - Grønland

KW - Arctic

KW - Forskningsformidling

KW - Videnskab

UR - https://www.arctic.aau.dk/digitalAssets/388/388175_aarsrapport_2017.pdf

UR - https://www.arctic.aau.dk/news/?page=1

M3 - Rapport

BT - ÅRSRAPPORT 2017

PB - Aalborg Universitet

ER -