ÅRSRAPPORT 2017: AAU ARCTIC

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Abstrakt

AAU Arctic blev startet i 2016 som en tværgående platform for forskere på Aalborg Universitet, der arbejder med Arktis og arktiske spørgsmål. Inspirationen til initiativet var AAU-strategien Viden for Verden, der fokuserer på videnskabelig excellence, tværfaglig og intensivt vidensamarbejde med det øvrige samfund – og så naturligvis en voksende mængde arktiske projekter, fra sundheds- og ingeniørvidenskab til planlægning, samfundsvidenskab og kulturstudier.
OriginalsprogDansk
ForlagAalborg Universitet
Antal sider50
StatusUdgivet - 1 maj 2018
BegivenhedAAU Arctic Årsmøde 2017 - Aalborg, Aalborg, Danmark
Varighed: 6 okt. 20176 okt. 2017

Seminar

SeminarAAU Arctic Årsmøde 2017
LokationAalborg
LandDanmark
ByAalborg
Periode06/10/201706/10/2017

Bibliografisk note

Siden etableringen af AAU Arctic er udviklingen gået stærkt: Den interne organisation på tværs af fakulteterne er kommet på plads, faglige aktiviteter er blevet udviklet på kryds og tværs af traditionelle skillelinjer, der er blevet hjemtaget nye eksterne bevillinger til en lang række projekter, og vidensamarbejdet med det øvrige samfund er blevet styrket.

Årsrapport 2017 giver et overblik over de mangfoldige initiativer og aktiviteter i den forløbne tid – for at gøre status naturligvis og for at inspirere til nye projekter og samarbejder.

Emneord

  • Grønland
  • Arctic
  • Forskningsformidling
  • Videnskab

Citationsformater