Øen der krakkede

Lars Krull (Producent)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

Resumé

For et år siden krakkede Fjorbank Mors, og tusindvis af kunder mistede deres bank, investorer mistede millioner, og landmænd blev sat i frit fald imod konkurser. En af årsagerne til krakket var bl.a. gigantudlånene til landmændene samt en række investeringer. Lars Krull, seniorrådgiver på Institut for Økonomi og Ledelse på Aalborg Universitet, udtaler, at lånene er blevet lavet uden kompetence og indsigt i, hvilke vilkår der gælder for de forskellige områder.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato26 jun. 2012
StatusUdgivet - 26 jun. 2012

Bibliografisk note


Udgivelsesmedie: TV Midt vest

Emneord

  • Fjordbank Mors
  • banksektor

Citer dette

Krull, L. (Producent). (2012). Øen der krakkede. Lyd og/eller billed produktion (digital), Hentet fra http://front.xstream.dk/tvmv/?id=15630
Krull, Lars (Producent). / Øen der krakkede. [Lyd og/eller billed produktion (digital)].
@misc{d7b05607d8134a72b38d99aa751ef0a0,
title = "{\O}en der krakkede",
abstract = "For et {\aa}r siden krakkede Fjorbank Mors, og tusindvis af kunder mistede deres bank, investorer mistede millioner, og landm{\ae}nd blev sat i frit fald imod konkurser. En af {\aa}rsagerne til krakket var bl.a. gigantudl{\aa}nene til landm{\ae}ndene samt en r{\ae}kke investeringer. Lars Krull, seniorr{\aa}dgiver p{\aa} Institut for {\O}konomi og Ledelse p{\aa} Aalborg Universitet, udtaler, at l{\aa}nene er blevet lavet uden kompetence og indsigt i, hvilke vilk{\aa}r der g{\ae}lder for de forskellige omr{\aa}der.",
keywords = "Fjordbank Mors, banksektor",
author = "Lars Krull",
note = "Udgivelsesmedie: TV Midt vest",
year = "2012",
month = "6",
day = "26",
language = "Dansk",

}

Krull, L, Øen der krakkede, 2012, Lyd og/eller billed produktion (digital).
Øen der krakkede. Krull, Lars (Producent). 2012.

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

TY - ADVS

T1 - Øen der krakkede

A2 - Krull, Lars

N1 - Udgivelsesmedie: TV Midt vest

PY - 2012/6/26

Y1 - 2012/6/26

N2 - For et år siden krakkede Fjorbank Mors, og tusindvis af kunder mistede deres bank, investorer mistede millioner, og landmænd blev sat i frit fald imod konkurser. En af årsagerne til krakket var bl.a. gigantudlånene til landmændene samt en række investeringer. Lars Krull, seniorrådgiver på Institut for Økonomi og Ledelse på Aalborg Universitet, udtaler, at lånene er blevet lavet uden kompetence og indsigt i, hvilke vilkår der gælder for de forskellige områder.

AB - For et år siden krakkede Fjorbank Mors, og tusindvis af kunder mistede deres bank, investorer mistede millioner, og landmænd blev sat i frit fald imod konkurser. En af årsagerne til krakket var bl.a. gigantudlånene til landmændene samt en række investeringer. Lars Krull, seniorrådgiver på Institut for Økonomi og Ledelse på Aalborg Universitet, udtaler, at lånene er blevet lavet uden kompetence og indsigt i, hvilke vilkår der gælder for de forskellige områder.

KW - Fjordbank Mors

KW - banksektor

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

ER -