150 km/t på en grusvej

Om voksnes rammer for efter/videreuddannelse

Annette Lorentsen, Kim Niemann

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

  Resumé

  I takt med vidensøkonomiens udbredelse og den stigende samfundsmæssige fokus på læring og kompetenceudvikling øges behovet for indsigt i erhvervsaktive voksnes deltagelse i efter/videreuddannelse. Voksne studerende kan ikke længere blot marginaliseres som ‘non traditional students’. Det er de blevet alt for mange til og for betydningsfulde samfundsmæssigt.

  Denne bog undersøger på basis af en stor spørgeskemaundersøgelse voksenuddannelse i et hverdagslivsperspektiv. Uddannelse, arbejdsliv og familie spiller sammen for de voksne, men hvordan?

  Bogens titel afslører, hvor dårlige rammebetingelser voksne bydes og byder sig selv i dag for deltagelse i efter/videreuddannelse. Bogen giver også med afsæt i undersøgelsen nogle bud på, hvad arbejdspladserne, familierne og de voksne selv kan gøre for at ændre tingenes tilstand.
  OriginalsprogDansk
  ForlagAalborg Universitetsforlag
  Udgave1
  Antal sider139
  ISBN (Trykt)978-87-7307-993-5
  StatusUdgivet - 2010

  Citer dette

  Lorentsen, A., & Niemann, K. (2010). 150 km/t på en grusvej: Om voksnes rammer for efter/videreuddannelse. (1 udg.) Aalborg Universitetsforlag.
  Lorentsen, Annette ; Niemann, Kim. / 150 km/t på en grusvej : Om voksnes rammer for efter/videreuddannelse. 1 udg. Aalborg Universitetsforlag, 2010. 139 s.
  @book{8d929769a5a149d382d28c1babe7a88d,
  title = "150 km/t p{\aa} en grusvej: Om voksnes rammer for efter/videreuddannelse",
  abstract = "I takt med videns{\o}konomiens udbredelse og den stigende samfundsm{\ae}ssige fokus p{\aa} l{\ae}ring og kompetenceudvikling {\o}ges behovet for indsigt i erhvervsaktive voksnes deltagelse i efter/videreuddannelse. Voksne studerende kan ikke l{\ae}ngere blot marginaliseres som ‘non traditional students’. Det er de blevet alt for mange til og for betydningsfulde samfundsm{\ae}ssigt.Denne bog unders{\o}ger p{\aa} basis af en stor sp{\o}rgeskemaunders{\o}gelse voksenuddannelse i et hverdagslivsperspektiv. Uddannelse, arbejdsliv og familie spiller sammen for de voksne, men hvordan?Bogens titel afsl{\o}rer, hvor d{\aa}rlige rammebetingelser voksne bydes og byder sig selv i dag for deltagelse i efter/videreuddannelse. Bogen giver ogs{\aa} med afs{\ae}t i unders{\o}gelsen nogle bud p{\aa}, hvad arbejdspladserne, familierne og de voksne selv kan g{\o}re for at {\ae}ndre tingenes tilstand.",
  author = "Annette Lorentsen and Kim Niemann",
  year = "2010",
  language = "Dansk",
  isbn = "978-87-7307-993-5",
  publisher = "Aalborg Universitetsforlag",
  edition = "1",

  }

  Lorentsen, A & Niemann, K 2010, 150 km/t på en grusvej: Om voksnes rammer for efter/videreuddannelse. 1 udg, Aalborg Universitetsforlag.

  150 km/t på en grusvej : Om voksnes rammer for efter/videreuddannelse. / Lorentsen, Annette; Niemann, Kim.

  1 udg. Aalborg Universitetsforlag, 2010. 139 s.

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

  TY - BOOK

  T1 - 150 km/t på en grusvej

  T2 - Om voksnes rammer for efter/videreuddannelse

  AU - Lorentsen, Annette

  AU - Niemann, Kim

  PY - 2010

  Y1 - 2010

  N2 - I takt med vidensøkonomiens udbredelse og den stigende samfundsmæssige fokus på læring og kompetenceudvikling øges behovet for indsigt i erhvervsaktive voksnes deltagelse i efter/videreuddannelse. Voksne studerende kan ikke længere blot marginaliseres som ‘non traditional students’. Det er de blevet alt for mange til og for betydningsfulde samfundsmæssigt.Denne bog undersøger på basis af en stor spørgeskemaundersøgelse voksenuddannelse i et hverdagslivsperspektiv. Uddannelse, arbejdsliv og familie spiller sammen for de voksne, men hvordan?Bogens titel afslører, hvor dårlige rammebetingelser voksne bydes og byder sig selv i dag for deltagelse i efter/videreuddannelse. Bogen giver også med afsæt i undersøgelsen nogle bud på, hvad arbejdspladserne, familierne og de voksne selv kan gøre for at ændre tingenes tilstand.

  AB - I takt med vidensøkonomiens udbredelse og den stigende samfundsmæssige fokus på læring og kompetenceudvikling øges behovet for indsigt i erhvervsaktive voksnes deltagelse i efter/videreuddannelse. Voksne studerende kan ikke længere blot marginaliseres som ‘non traditional students’. Det er de blevet alt for mange til og for betydningsfulde samfundsmæssigt.Denne bog undersøger på basis af en stor spørgeskemaundersøgelse voksenuddannelse i et hverdagslivsperspektiv. Uddannelse, arbejdsliv og familie spiller sammen for de voksne, men hvordan?Bogens titel afslører, hvor dårlige rammebetingelser voksne bydes og byder sig selv i dag for deltagelse i efter/videreuddannelse. Bogen giver også med afsæt i undersøgelsen nogle bud på, hvad arbejdspladserne, familierne og de voksne selv kan gøre for at ændre tingenes tilstand.

  M3 - Bog

  SN - 978-87-7307-993-5

  BT - 150 km/t på en grusvej

  PB - Aalborg Universitetsforlag

  ER -

  Lorentsen A, Niemann K. 150 km/t på en grusvej: Om voksnes rammer for efter/videreuddannelse. 1 udg. Aalborg Universitetsforlag, 2010. 139 s.