150 km/t på en grusvej

Om voksnes rammer for efter/videreuddannelse

Annette Lorentsen, Kim Niemann

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

ForlagAalborg Universitetsforlag
    Udgave1
    ISBN (Trykt)978-87-7307-993-5
    StatusUdgivet - 2010

Lorentsen, A., & Niemann, K. (2010). 150 km/t på en grusvej: Om voksnes rammer for efter/videreuddannelse. (1 udg.) Aalborg Universitetsforlag.
    Lorentsen, Annette ; Niemann, Kim. / 150 km/t på en grusvej : Om voksnes rammer for efter/videreuddannelse. 1 udg. Aalborg Universitetsforlag, 2010. 139 s.
    @book{8d929769a5a149d382d28c1babe7a88d,
    title = "150 km/t p{\aa} en grusvej: Om voksnes rammer for efter/videreuddannelse",
    abstract = "I takt med videns{\o}konomiens udbredelse og den stigende samfundsm{\ae}ssige fokus p{\aa} l{\ae}ring og kompetenceudvikling {\o}ges behovet for indsigt i erhvervsaktive voksnes deltagelse i efter/videreuddannelse. Voksne studerende kan ikke l{\ae}ngere blot marginaliseres som ‘non traditional students’. Det er de blevet alt for mange til og for betydningsfulde samfundsm{\ae}ssigt.Denne bog unders{\o}ger p{\aa} basis af en stor sp{\o}rgeskemaunders{\o}gelse voksenuddannelse i et hverdagslivsperspektiv. Uddannelse, arbejdsliv og familie spiller sammen for de voksne, men hvordan?Bogens titel afsl{\o}rer, hvor d{\aa}rlige rammebetingelser voksne bydes og byder sig selv i dag for deltagelse i efter/videreuddannelse. Bogen giver ogs{\aa} med afs{\ae}t i unders{\o}gelsen nogle bud p{\aa}, hvad arbejdspladserne, familierne og de voksne selv kan g{\o}re for at {\ae}ndre tingenes tilstand.",
    author = "Annette Lorentsen and Kim Niemann",
    year = "2010",
    isbn = "978-87-7307-993-5",
    publisher = "Aalborg Universitetsforlag",
    edition = "1",

Lorentsen, A & Niemann, K 2010, 150 km/t på en grusvej: Om voksnes rammer for efter/videreuddannelse. 1 udg, Aalborg Universitetsforlag.

150 km/t på en grusvej : Om voksnes rammer for efter/videreuddannelse. / Lorentsen, Annette; Niemann, Kim.

1 udg. Aalborg Universitetsforlag, 2010. 139 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - 150 km/t på en grusvej

T2 - Om voksnes rammer for efter/videreuddannelse

AU - Lorentsen, Annette

AU - Niemann, Kim

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - I takt med vidensøkonomiens udbredelse og den stigende samfundsmæssige fokus på læring og kompetenceudvikling øges behovet for indsigt i erhvervsaktive voksnes deltagelse i efter/videreuddannelse. Voksne studerende kan ikke længere blot marginaliseres som ‘non traditional students’. Det er de blevet alt for mange til og for betydningsfulde samfundsmæssigt.Denne bog undersøger på basis af en stor spørgeskemaundersøgelse voksenuddannelse i et hverdagslivsperspektiv. Uddannelse, arbejdsliv og familie spiller sammen for de voksne, men hvordan?Bogens titel afslører, hvor dårlige rammebetingelser voksne bydes og byder sig selv i dag for deltagelse i efter/videreuddannelse. Bogen giver også med afsæt i undersøgelsen nogle bud på, hvad arbejdspladserne, familierne og de voksne selv kan gøre for at ændre tingenes tilstand.

AB - I takt med vidensøkonomiens udbredelse og den stigende samfundsmæssige fokus på læring og kompetenceudvikling øges behovet for indsigt i erhvervsaktive voksnes deltagelse i efter/videreuddannelse. Voksne studerende kan ikke længere blot marginaliseres som ‘non traditional students’. Det er de blevet alt for mange til og for betydningsfulde samfundsmæssigt.Denne bog undersøger på basis af en stor spørgeskemaundersøgelse voksenuddannelse i et hverdagslivsperspektiv. Uddannelse, arbejdsliv og familie spiller sammen for de voksne, men hvordan?Bogens titel afslører, hvor dårlige rammebetingelser voksne bydes og byder sig selv i dag for deltagelse i efter/videreuddannelse. Bogen giver også med afsæt i undersøgelsen nogle bud på, hvad arbejdspladserne, familierne og de voksne selv kan gøre for at ændre tingenes tilstand.

M3 - Bog

SN - 978-87-7307-993-5

BT - 150 km/t på en grusvej

PB - Aalborg Universitetsforlag

Lorentsen A, Niemann K. 150 km/t på en grusvej: Om voksnes rammer for efter/videreuddannelse. 1 udg. Aalborg Universitetsforlag, 2010. 139 s.