Udgivelses stedAalborg
UdgiverFIRM-gruppen, Institut for Erhvervsstudier, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 2004

Gelsing, L. E., & Gjerding, A. N. (2004). 20 teser om erhvervsklynger. Aalborg: FIRM-gruppen, Institut for Erhvervsstudier, Aalborg Universitet.
Gelsing, Lars Erik ; Gjerding, Allan Næs. / 20 teser om erhvervsklynger. Aalborg : FIRM-gruppen, Institut for Erhvervsstudier, Aalborg Universitet, 2004.
@techreport{0b322a609c2d11db8ed6000ea68e967b,
title = "20 teser om erhvervsklynger",
abstract = "Definitioner p{\aa} erhvervsklynger, mekanismer i erhvervsklynger og forskningsm{\ae}ssige angrebsvinkler {\'i} studiet af erhvervsklynger",
author = "Gelsing, {Lars Erik} and Gjerding, {Allan N{\ae}s}",
year = "2004",
publisher = "FIRM-gruppen, Institut for Erhvervsstudier, Aalborg Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "FIRM-gruppen, Institut for Erhvervsstudier, Aalborg Universitet",

Gelsing, LE & Gjerding, AN 2004 '20 teser om erhvervsklynger' FIRM-gruppen, Institut for Erhvervsstudier, Aalborg Universitet, Aalborg.

20 teser om erhvervsklynger. / Gelsing, Lars Erik; Gjerding, Allan Næs.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - 20 teser om erhvervsklynger

AU - Gelsing, Lars Erik

AU - Gjerding, Allan Næs

PY - 2004

Y1 - 2004

N2 - Definitioner på erhvervsklynger, mekanismer i erhvervsklynger og forskningsmæssige angrebsvinkler í studiet af erhvervsklynger

AB - Definitioner på erhvervsklynger, mekanismer i erhvervsklynger og forskningsmæssige angrebsvinkler í studiet af erhvervsklynger

M3 - Working paper

BT - 20 teser om erhvervsklynger

PB - FIRM-gruppen, Institut for Erhvervsstudier, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Gelsing LE, Gjerding AN. 20 teser om erhvervsklynger. Aalborg: FIRM-gruppen, Institut for Erhvervsstudier, Aalborg Universitet. 2004.