A Bayesian approach to model selection in large decomposable graphical models

Bo Thiesson

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedAalborg
ForlagInstitut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 1996
NavnR : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet
NummerR96-2024
ISSN0908-1216

Thiesson, B. (1996). A Bayesian approach to model selection in large decomposable graphical models. Aalborg: Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet. R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet, Nr. R96-2024
Thiesson, Bo. / A Bayesian approach to model selection in large decomposable graphical models. Aalborg : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet, 1996. (R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet; Nr. R96-2024).
@book{fc9551e0003211dab4d5000ea68e967b,
title = "A Bayesian approach to model selection in large decomposable graphical models",
author = "Bo Thiesson",
year = "1996",
language = "English",
series = "R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet",
number = "R96-2024",
publisher = "Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet",
address = "Denmark",

Thiesson, B 1996, A Bayesian approach to model selection in large decomposable graphical models. R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet, nr. R96-2024, Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet, Aalborg.

A Bayesian approach to model selection in large decomposable graphical models. / Thiesson, Bo.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - A Bayesian approach to model selection in large decomposable graphical models

AU - Thiesson, Bo

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Book

T3 - R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet

BT - A Bayesian approach to model selection in large decomposable graphical models

PB - Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Thiesson B. A Bayesian approach to model selection in large decomposable graphical models. Aalborg: Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet, 1996. (R : Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet; Nr. R96-2024).