Christina Fiig

Publikation: Working paperForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedAalborg
    UdgiverInstitut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet
    StatusUdgivet - 2004

Fiig, C. (2004). A Danish Feminist Public Sphere- New Challenges to the Nordic Discourses on Gender Equality: The Nordic Welfare Project, Klitgården, Skagen, 25.-28. November 2004. Aalborg: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.
    Fiig, Christina. / A Danish Feminist Public Sphere- New Challenges to the Nordic Discourses on Gender Equality : The Nordic Welfare Project, Klitgården, Skagen, 25.-28. November 2004. Aalborg : Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, 2004.
    @techreport{bab80dc09c2c11db8ed6000ea68e967b,
    title = "A Danish Feminist Public Sphere- New Challenges to the Nordic Discourses on Gender Equality: The Nordic Welfare Project, Klitg{\aa}rden, Skagen, 25.-28. November 2004",
    keywords = "gender equality, the public sphere, a Nordic context, feminism",
    author = "Christina Fiig",
    year = "2004",
    language = "English",
    publisher = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",
    type = "WorkingPaper",
    institution = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",

Fiig, C 2004 'A Danish Feminist Public Sphere- New Challenges to the Nordic Discourses on Gender Equality: The Nordic Welfare Project, Klitgården, Skagen, 25.-28. November 2004' Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, Aalborg.

A Danish Feminist Public Sphere- New Challenges to the Nordic Discourses on Gender Equality : The Nordic Welfare Project, Klitgården, Skagen, 25.-28. November 2004. / Fiig, Christina.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - A Danish Feminist Public Sphere- New Challenges to the Nordic Discourses on Gender Equality

T2 - The Nordic Welfare Project, Klitgården, Skagen, 25.-28. November 2004

AU - Fiig, Christina

PY - 2004

Y1 - 2004

KW - gender equality

KW - the public sphere

KW - a Nordic context

KW - feminism

M3 - Working paper

BT - A Danish Feminist Public Sphere- New Challenges to the Nordic Discourses on Gender Equality

PB - Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Fiig C. A Danish Feminist Public Sphere- New Challenges to the Nordic Discourses on Gender Equality: The Nordic Welfare Project, Klitgården, Skagen, 25.-28. November 2004. Aalborg: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet. 2004.