Wim van Oorschot

Publikation: Working paperForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedAalborg Universitet
    UdgiverCentre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet
    ISBN (Trykt)8790789725
    StatusUdgivet - 2005

van Oorschot, W. (2005). A European Deservingness Culture? public deservingness perceptions in European welfarer states. Aalborg Universitet: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet.
    van Oorschot, Wim. / A European Deservingness Culture? public deservingness perceptions in European welfarer states. Aalborg Universitet : Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, 2005.
    @techreport{f4d734409c2c11db8ed6000ea68e967b,
    title = "A European Deservingness Culture?: public deservingness perceptions in European welfarer states",
    author = "{van Oorschot}, Wim",
    year = "2005",
    language = "English",
    isbn = "8790789725",
    publisher = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",
    type = "WorkingPaper",
    institution = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",

van Oorschot, W 2005 'A European Deservingness Culture? public deservingness perceptions in European welfarer states' Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, Aalborg Universitet.

A European Deservingness Culture? public deservingness perceptions in European welfarer states. / van Oorschot, Wim.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - A European Deservingness Culture?

T2 - public deservingness perceptions in European welfarer states

AU - van Oorschot, Wim

PY - 2005

Y1 - 2005

M3 - Working paper

SN - 8790789725

BT - A European Deservingness Culture?

PB - Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet

CY - Aalborg Universitet

van Oorschot W. A European Deservingness Culture? public deservingness perceptions in European welfarer states. Aalborg Universitet: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet. 2005.