A framework for integrating learning games in business education

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelSimulations, Games and Role Play in University Education
RedaktørerClaus Nygaard, Nigel Courtney, Elyssebeth Leigh
ForlagLibri Publishing
Publikationsdato2012
Sider63
Kapitel4
ISBN (Trykt)978 1 907471 67 4
StatusUdgivet - 2012
NavnThe Learning in Higher Education Series

Henriksen, T. D. (2012). A framework for integrating learning games in business education. I C. Nygaard, N. Courtney, & E. Leigh (red.), Simulations, Games and Role Play in University Education (s. 63). Libri Publishing. The Learning in Higher Education Series
Henriksen, Thomas Duus. / A framework for integrating learning games in business education. Simulations, Games and Role Play in University Education. red. / Claus Nygaard ; Nigel Courtney ; Elyssebeth Leigh. Libri Publishing, 2012. s. 63 (The Learning in Higher Education Series).
@inbook{6d1b11fc38d145df8bd2bdfb3a666ed8,
title = "A framework for integrating learning games in business education",
author = "Henriksen, {Thomas Duus}",
year = "2012",
language = "English",
isbn = "978 1 907471 67 4",
series = "The Learning in Higher Education Series",
publisher = "Libri Publishing",
pages = "63",
editor = "Claus Nygaard and Nigel Courtney and Elyssebeth Leigh",
booktitle = "Simulations, Games and Role Play in University Education",

Henriksen, TD 2012, A framework for integrating learning games in business education. i C Nygaard, N Courtney & E Leigh (red), Simulations, Games and Role Play in University Education. Libri Publishing, The Learning in Higher Education Series, s. 63.

A framework for integrating learning games in business education. / Henriksen, Thomas Duus.

Simulations, Games and Role Play in University Education. red. / Claus Nygaard; Nigel Courtney; Elyssebeth Leigh. Libri Publishing, 2012. s. 63 (The Learning in Higher Education Series).

TY - CHAP

T1 - A framework for integrating learning games in business education

AU - Henriksen, Thomas Duus

PY - 2012

Y1 - 2012

M3 - Book chapter

SN - 978 1 907471 67 4

T3 - The Learning in Higher Education Series

SP - 63

BT - Simulations, Games and Role Play in University Education

A2 - Nygaard, Claus

A2 - Courtney, Nigel

A2 - Leigh, Elyssebeth

PB - Libri Publishing

Henriksen TD. A framework for integrating learning games in business education. I Nygaard C, Courtney N, Leigh E, red., Simulations, Games and Role Play in University Education. Libri Publishing. 2012. s. 63. (The Learning in Higher Education Series).