A Game in the Game

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelExperimental Interactive Learning in Industrial Management
    RedaktørerJ. O. Riis, R. Smeds, A. Nicholson
    Udgivelses stedAalborg : Center for Industrial Production
    ForlagAalborg Universitetsforlag
    Publikationsdato2003
    ISBN (Trykt)8791200164
    StatusUdgivet - 2003

Kofoed, L. B., & Rosenørn, T. (2003). A Game in the Game. I J. O. Riis, R. Smeds, & A. Nicholson (red.), Experimental Interactive Learning in Industrial Management Aalborg : Center for Industrial Production: Aalborg Universitetsforlag.
    Kofoed, Lise Busk ; Rosenørn, Torben. / A Game in the Game. Experimental Interactive Learning in Industrial Management. red. / J. O. Riis ; R. Smeds ; A. Nicholson. Aalborg : Center for Industrial Production : Aalborg Universitetsforlag, 2003.
    @inbook{92684fe09c2e11db8ed6000ea68e967b,
    title = "A Game in the Game",
    author = "Kofoed, {Lise Busk} and Torben Rosen{\o}rn",
    year = "2003",
    language = "English",
    isbn = "8791200164",
    editor = "Riis, {J. O.} and R. Smeds and A. Nicholson",
    booktitle = "Experimental Interactive Learning in Industrial Management",
    publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Kofoed, LB & Rosenørn, T 2003, A Game in the Game. i JO Riis, R Smeds & A Nicholson (red), Experimental Interactive Learning in Industrial Management. Aalborg Universitetsforlag, Aalborg : Center for Industrial Production.

A Game in the Game. / Kofoed, Lise Busk; Rosenørn, Torben.

Experimental Interactive Learning in Industrial Management. red. / J. O. Riis; R. Smeds; A. Nicholson. Aalborg : Center for Industrial Production : Aalborg Universitetsforlag, 2003.

TY - CHAP

T1 - A Game in the Game

AU - Kofoed, Lise Busk

AU - Rosenørn, Torben