A Hybrid Approach To Web Usage Mining

StatusUdgivet - 2002
NavnTechnical Report / Department of Computer Science
NummerR-02-5002

Jespersen, S., Thorhauge, J., & Pedersen, T. B. (2002). A Hybrid Approach To Web Usage Mining. Aalborg: Department of Computer Science, Aalborg University. Technical Report / Department of Computer Science, Nr. R-02-5002
Jespersen, S. ; Thorhauge, J. ; Pedersen, Torben Bach. / A Hybrid Approach To Web Usage Mining. Aalborg : Department of Computer Science, Aalborg University, 2002. 19 s. (Technical Report / Department of Computer Science; Nr. R-02-5002).
@book{93ccd390003211dab4d5000ea68e967b,
title = "A Hybrid Approach To Web Usage Mining",
author = "S. Jespersen and J. Thorhauge and Pedersen, {Torben Bach}",
year = "2002",
language = "English",
publisher = "Department of Computer Science, Aalborg University",

Jespersen, S, Thorhauge, J & Pedersen, TB 2002, A Hybrid Approach To Web Usage Mining. Technical Report / Department of Computer Science, nr. R-02-5002, Department of Computer Science, Aalborg University, Aalborg.

A Hybrid Approach To Web Usage Mining. / Jespersen, S.; Thorhauge, J.; Pedersen, Torben Bach.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - A Hybrid Approach To Web Usage Mining

AU - Jespersen, S.

AU - Thorhauge, J.

AU - Pedersen, Torben Bach

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Report

BT - A Hybrid Approach To Web Usage Mining

PB - Department of Computer Science, Aalborg University

CY - Aalborg

Jespersen S, Thorhauge J, Pedersen TB. A Hybrid Approach To Web Usage Mining. Aalborg: Department of Computer Science, Aalborg University, 2002. 19 s. (Technical Report / Department of Computer Science; Nr. R-02-5002).