Jens Frederik Dalsgaard Nielsen, Lars Alminde, Morten Bisgaard, Karl Kaas Laursen, Dan Bhanderi

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskning

148 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
TitelPBL at Aalborg university : contributions to the International PBL Conference in Lima July 17-24
RedaktørerAnette Kolmos
Udgivelses stedAalborg
ForlagTechnology, Environment and Society, Department of Development and Planning, Aalborg University
Publikationsdato2006
Sider57-66
StatusUdgivet - 2006
NavnWorking Paper
Nummer13
ISSN1603-9890

Bibliografisk note

Nielsen, J. F. D., Alminde, L., Bisgaard, M., Laursen, K. K., & Bhanderi, D. (2006). A Large Scale Problem Based Learning Inter-European Student Satellite Construction Project. I A. Kolmos (red.), PBL at Aalborg university: contributions to the International PBL Conference in Lima July 17-24 (s. 57-66). Aalborg: Technology, Environment and Society, Department of Development and Planning, Aalborg University. Working Paper, Nr. 13
Nielsen, Jens Frederik Dalsgaard ; Alminde, Lars ; Bisgaard, Morten ; Laursen, Karl Kaas ; Bhanderi, Dan. / A Large Scale Problem Based Learning Inter-European Student Satellite Construction Project. PBL at Aalborg university: contributions to the International PBL Conference in Lima July 17-24. red. / Anette Kolmos. Aalborg : Technology, Environment and Society, Department of Development and Planning, Aalborg University, 2006. s. 57-66 (Working Paper; Nr. 13).
@inbook{56179080aa1d11dbb942000ea68e967b,
title = "A Large Scale Problem Based Learning Inter-European Student Satellite Construction Project",
author = "Nielsen, {Jens Frederik Dalsgaard} and Lars Alminde and Morten Bisgaard and Laursen, {Karl Kaas} and Dan Bhanderi",
note = "Artiklen er et konferencebidrag, hvis abstract er publiceret i 'Connecting learning to the real world : International Conference PBL 2006 ABP'. Lima : Pontificia Universidad Cat{\'o}lica del Per{\'u}, 2006 (conference proceedings cd-rom).",
year = "2006",
language = "English",
series = "Working Paper",
publisher = "Technology, Environment and Society, Department of Development and Planning, Aalborg University",
number = "13",
pages = "57--66",
editor = "Anette Kolmos",
booktitle = "PBL at Aalborg university",
address = "Denmark",

Nielsen, JFD, Alminde, L, Bisgaard, M, Laursen, KK & Bhanderi, D 2006, A Large Scale Problem Based Learning Inter-European Student Satellite Construction Project. i A Kolmos (red.), PBL at Aalborg university: contributions to the International PBL Conference in Lima July 17-24. Technology, Environment and Society, Department of Development and Planning, Aalborg University, Aalborg, Working Paper, nr. 13, s. 57-66.

A Large Scale Problem Based Learning Inter-European Student Satellite Construction Project. / Nielsen, Jens Frederik Dalsgaard; Alminde, Lars; Bisgaard, Morten; Laursen, Karl Kaas; Bhanderi, Dan.

TY - CHAP

T1 - A Large Scale Problem Based Learning Inter-European Student Satellite Construction Project

AU - Nielsen, Jens Frederik Dalsgaard

AU - Alminde, Lars

AU - Bisgaard, Morten

AU - Laursen, Karl Kaas

AU - Bhanderi, Dan

N1 - Artiklen er et konferencebidrag, hvis abstract er publiceret i 'Connecting learning to the real world : International Conference PBL 2006 ABP'. Lima : Pontificia Universidad Católica del Perú, 2006 (conference proceedings cd-rom).

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Book chapter

T3 - Working Paper

SP - 57

EP - 66

BT - PBL at Aalborg university

A2 - Kolmos, Anette

PB - Technology, Environment and Society, Department of Development and Planning, Aalborg University

CY - Aalborg

Nielsen JFD, Alminde L, Bisgaard M, Laursen KK, Bhanderi D. A Large Scale Problem Based Learning Inter-European Student Satellite Construction Project. I Kolmos A, red., PBL at Aalborg university: contributions to the International PBL Conference in Lima July 17-24. Aalborg: Technology, Environment and Society, Department of Development and Planning, Aalborg University. 2006. s. 57-66. (Working Paper; Nr. 13).