A Moral Critique of Development: Ethics, Aesthetics and Responsibility

9948 Downloads (Pure)
    OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedAalborg, Denmark
    UdgiverInstitut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet
    StatusUdgivet - 2004

Giri, A. K., & Van Ufford, P. Q. (2004). A Moral Critique of Development: Ethics, Aesthetics and Responsibility. Aalborg, Denmark: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.
    Giri, Ananta Kumar ; Van Ufford, Philip Qarles. / A Moral Critique of Development : Ethics, Aesthetics and Responsibility. Aalborg, Denmark : Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, 2004.
    @techreport{bd11b449d30749cc9d8459715810e59b,
    title = "A Moral Critique of Development: Ethics, Aesthetics and Responsibility",
    author = "Giri, {Ananta Kumar} and {Van Ufford}, {Philip Qarles}",
    year = "2004",
    language = "English",
    publisher = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",
    type = "WorkingPaper",
    institution = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",

Giri, AK & Van Ufford, PQ 2004 'A Moral Critique of Development: Ethics, Aesthetics and Responsibility' Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, Aalborg, Denmark.

A Moral Critique of Development : Ethics, Aesthetics and Responsibility. / Giri, Ananta Kumar; Van Ufford, Philip Qarles.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - A Moral Critique of Development

T2 - Ethics, Aesthetics and Responsibility

AU - Giri, Ananta Kumar

AU - Van Ufford, Philip Qarles

PY - 2004

Y1 - 2004

M3 - Working paper

BT - A Moral Critique of Development

PB - Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet

CY - Aalborg, Denmark

Giri AK, Van Ufford PQ. A Moral Critique of Development: Ethics, Aesthetics and Responsibility. Aalborg, Denmark: Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet. 2004.