Maria Santamaria-Fernandez

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

OriginalsprogEngelsk
StatusUdgivet - 2018
NavnPh.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet
ISSN2446-1636

Bibliografisk note

Afhandling er ikke publiceret.

Santamaria-Fernandez, M. (2018). A Novel Green Biorefinery Concept: Protein refining by lactic acid fermentation and biogas production from green biomass. Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet
Santamaria-Fernandez, Maria . / A Novel Green Biorefinery Concept : Protein refining by lactic acid fermentation and biogas production from green biomass. 2018. (Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet).
@phdthesis{db05bd6b42344311b97df418fc4a4cea,
title = "A Novel Green Biorefinery Concept: Protein refining by lactic acid fermentation and biogas production from green biomass",
keywords = "Green Biorefinery, Leaf protein concentrate, Animal feed, Lactic acid fermentation, Organic farming",
author = "Maria Santamaria-Fernandez",
note = "Dissertation not published.",
year = "2018",
language = "English",
series = "Ph.d.-serien for Det Ingeni{\o}r- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Santamaria-Fernandez, M 2018, A Novel Green Biorefinery Concept: Protein refining by lactic acid fermentation and biogas production from green biomass. Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet.

A Novel Green Biorefinery Concept : Protein refining by lactic acid fermentation and biogas production from green biomass. / Santamaria-Fernandez, Maria .

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - A Novel Green Biorefinery Concept

T2 - Protein refining by lactic acid fermentation and biogas production from green biomass

AU - Santamaria-Fernandez, Maria

N1 - Dissertation not published.

PY - 2018

Y1 - 2018

KW - Green Biorefinery

KW - Leaf protein concentrate

KW - Animal feed

KW - Lactic acid fermentation

KW - Organic farming

M3 - Ph.D. thesis

T3 - Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet

BT - A Novel Green Biorefinery Concept

Santamaria-Fernandez M. A Novel Green Biorefinery Concept: Protein refining by lactic acid fermentation and biogas production from green biomass. 2018. (Ph.d.-serien for Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet).