A Step Back from Reality: Sound and Presence in Computer Games and Other Worlds

Mark Nicholas Grimshaw-Aagaard, Melanie Fritsch (Redaktør), Tim Summers (Redaktør)

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelThe Cambridge Companion to Video Game Music
ForlagCambridge: Cambridge University Press
Publikationsdato2021
StatusAfsendt - 2021

Grimshaw-Aagaard, M. N., Fritsch, M. (red.), & Summers, T. (red.) (2021). A Step Back from Reality: Sound and Presence in Computer Games and Other Worlds. Manuskript afsendt til publicering. I The Cambridge Companion to Video Game Music Cambridge: Cambridge University Press.
    Grimshaw-Aagaard, Mark Nicholas ; Fritsch, Melanie (Redaktør) ; Summers, Tim (Redaktør). / A Step Back from Reality : Sound and Presence in Computer Games and Other Worlds. The Cambridge Companion to Video Game Music. Cambridge: Cambridge University Press, 2021.
    @inbook{8853663c776a47eba2b7ae03b442efd9,
    title = "A Step Back from Reality: Sound and Presence in Computer Games and Other Worlds",
    keywords = "Sound, Immersion, Presence, Reality",
    author = "Grimshaw-Aagaard, {Mark Nicholas} and Melanie Fritsch and Tim Summers",
    year = "2021",
    language = "English",
    booktitle = "The Cambridge Companion to Video Game Music",
    publisher = "Cambridge: Cambridge University Press",

Grimshaw-Aagaard, MN, Fritsch, M (red.) & Summers, T (red.) 2021, A Step Back from Reality: Sound and Presence in Computer Games and Other Worlds. i The Cambridge Companion to Video Game Music. Cambridge: Cambridge University Press.

A Step Back from Reality : Sound and Presence in Computer Games and Other Worlds. / Grimshaw-Aagaard, Mark Nicholas; Fritsch, Melanie (Redaktør); Summers, Tim (Redaktør).

TY - CHAP

T1 - A Step Back from Reality

T2 - Sound and Presence in Computer Games and Other Worlds

AU - Grimshaw-Aagaard, Mark Nicholas