Aalborg: byggeri og anlæg ændrer byen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

192 Downloads (Pure)

Udgivelses stedAalborg
ForlagDepartment of Civil Engineering, Aalborg University
StatusUdgivet - okt. 2013
NavnDCE Latest News
Nummer43
ISSN1901-7308

• Projektkatalog
  • Projektforslag
  • Aalborg
  • Modellering
  • Byggeri
  • Erhvervsbyggeri
  • Boligbyggeri
  • Infrastrukturelle anlæg

Pedersen, L. (2013). Aalborg: byggeri og anlæg ændrer byen. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University. DCE Latest News, Nr. 43
Pedersen, Lars. / Aalborg : byggeri og anlæg ændrer byen. Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2013. 25 s. (DCE Latest News; Nr. 43).
@book{89fa3bd9454843618142201b02215e5f,
title = "Aalborg: byggeri og anl{\ae}g {\ae}ndrer byen",
abstract = "Vejlederne p{\aa} P2 har udarbejdet et projektkatalog med det overordnede tema {"}Modellernes virkelighed{"} med undertemaet {"}Aalborg, en by i stadig forandring{"}. I projekterne vil du f{\aa} mulighed for at opstille modeller af/for en virkelighed, og lave analyser p{\aa} grundlag af dine modeller. Modelverdenen er helt central indenfor ingeni{\o}rfaget, og det er derfor vigtigt, at du drager erfaringer med modelverdenen, l{\ae}rer at beherske den, men ogs{\aa} at forst{\aa} dens begr{\ae}nsninger.",
keywords = "Projektkatalog, Projektforslag, Aalborg, Modellering, Byggeri, Erhvervsbyggeri, Boligbyggeri, Infrastrukturelle anl{\ae}g",
author = "Lars Pedersen",
year = "2013",
month = "10",
publisher = "Department of Civil Engineering, Aalborg University",
address = "Danmark",

Pedersen, L 2013, Aalborg: byggeri og anlæg ændrer byen. DCE Latest News, nr. 43, Department of Civil Engineering, Aalborg University, Aalborg.

Aalborg : byggeri og anlæg ændrer byen. / Pedersen, Lars.

Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2013. 25 s.

TY - BOOK

T1 - Aalborg

T2 - byggeri og anlæg ændrer byen

AU - Pedersen, Lars

PY - 2013/10

Y1 - 2013/10

N2 - Vejlederne på P2 har udarbejdet et projektkatalog med det overordnede tema "Modellernes virkelighed" med undertemaet "Aalborg, en by i stadig forandring". I projekterne vil du få mulighed for at opstille modeller af/for en virkelighed, og lave analyser på grundlag af dine modeller. Modelverdenen er helt central indenfor ingeniørfaget, og det er derfor vigtigt, at du drager erfaringer med modelverdenen, lærer at beherske den, men også at forstå dens begrænsninger.

AB - Vejlederne på P2 har udarbejdet et projektkatalog med det overordnede tema "Modellernes virkelighed" med undertemaet "Aalborg, en by i stadig forandring". I projekterne vil du få mulighed for at opstille modeller af/for en virkelighed, og lave analyser på grundlag af dine modeller. Modelverdenen er helt central indenfor ingeniørfaget, og det er derfor vigtigt, at du drager erfaringer med modelverdenen, lærer at beherske den, men også at forstå dens begrænsninger.

KW - Projektkatalog

KW - Projektforslag

KW - Aalborg

KW - Modellering

KW - Byggeri

KW - Erhvervsbyggeri

KW - Boligbyggeri

KW - Infrastrukturelle anlæg

M3 - Kompendium/lecture notes

BT - Aalborg

PB - Department of Civil Engineering, Aalborg University

CY - Aalborg

Pedersen L. Aalborg: byggeri og anlæg ændrer byen. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2013. 25 s. (DCE Latest News; Nr. 43).